Nekoliko ulica u Subotici sutra bez struje 1Foto: Natalija Jakovljević/Danas

Elektrodistribucija, ogranak Subotica, saopštila je da u sredu, 21. septembra, neće biti struje u pojedinim ulicama u gradu i na Kelebiji.

U Subotici neće biti struje od 8.30 do 10 časova u ulicama 27. marta između brojeva 1 i 44, Grabovačkoj između brojeva 4 i 46, Koste Trifkovića broj 1, Ferenca Sepa između brojeva 7 i 36, Otona Kučere između brojeva 3 i 6, Arsenija Čarnojevića između brojeva 52 i 82, Karolja Čilaga između brojeva 3 i 12, Ferenca Baloga između brojeva 1 i 15, i Ognjena Price između brojeva 18 i 23, a od 8.30 do 12 časova u Šenoinoj ulici brojevi 16 i 24.

Od 8.45 do 11.15 časova struje neće biti u delu Majšanskog puta od škole do prve krivine (do Isidore Sekulić sa okolinom), na početku Kiš Ernea, Učiteljskoj, na kraju Milutina Uskokovića od Kiš Ernea do 51. divizije, u delu 51. divizije od Miroslava Antića do Nevesinjske, na početku Šime Ivića, Šime Šolaje, Hajduk Stanka, Goce Delčeva, Blaha Lujza, na kraju Koste Trifkovića, Olimpijskoj, Borisa Krajgera, Tikveškoj, Nevesinjskoj, Nadežde Petrović, Ljubice Ivošević i Đeri Ferenca sa okolinom.

Bez struje će od 9.05 do 14 časova biti deo Bikovačkog puta oko Živinarske farme sa okolinom (salaši), deo Futoške između Bikovačkog puta i 367. nove, 376. nova, deo Čantavirskog puta u okolini i Aleksandrovi salaši na Klisi.

Na Kelebiji neće biti struje od 9 do 12 časova u ulicama i delovima ulica u okolini 4. jula, Izletničkoj i Čavolj u okolini.

U slučaju ranijeg završetka radova, Elektrodistribucija zadržava pravo da uključi napajanje korisnika pre planiranog vremena.

Radovi će se otkazati u slučaju vremenskih neprilika.

Više vesti iz ovog grada čitajte na posebnom linku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari