Nekoliko ulica u Subotici sutra bez struje 1Foto: Natalija Jakovljević/Danas

Elektrodistribucija, ogranak Subotica, saopštila je da u četvrtak, 22. septembra, neće biti struje u pojedinim ulicama u gradu, Velikom Radanovcu i Bajmoku.

U Subotici neće biti struje od 8.30 do 14.30 časova na Senćanskom putu – Aleksandrovi salaši od broja 92 do 287, i u 5. novoj u okolini, a od 8.40 do 11.40 časova u Lovre Bračuljevića broj 49.

Od 8.45 do 10.45 časova struje neće biti u Blaška Rajića broj 5, Prvomajskoj brojevi 101 i 103, i Braće Radić broj 120, a od 11.15 do 13.15 časova u Pazinskoj ulici brojevi 9, 11 i 13.

Na Velikom Radanovcu bez struje će od 8 do 13 časova biti Peščarina sa okolinom, kraj Venca bratstva i jedinstva od Vrtne prema šumi, Voćarska, Breskvina, Temerinska, Martonoška, Zelena, Veljka Petrovića, Beli golub, Vrtna, Rumenačka, Zmajevačka, Poljska, Kestenova, Muškatla, Crvenih ruža i deo Livadske od Belog goluba prema šumi, a od 9 do 12 časova Ulica muškatli i delovi Livadske i Peščarine u okolini.

U Bajmoku neće biti struje od 9 do 12 časova u Matije Gubca, Miloša Obilića, Marka Kraljevića, Kačićevoj, Vojvođanskoj, Braće Radić, Štrosmajerovoj, Somborskom putu sa okolinom, Stanišićkoj, na Žabnjaku, kraju Petefi Šandora, Pavela Miškina, 9. novoj, Kaćmarskom redu, Obalskoj, Gajevoj, Balkanskoj, Istarskoj, Cara Lazara, Petra Drapšina, Frankopanskoj i Orlovskoj.

U slučaju ranijeg završetka radova, Elektrodistribucija zadržava pravo da uključi napajanje korisnika pre planiranog vremena.

Radovi će se otkazati u slučaju vremenskih neprilika.

Više vesti iz ovog grada čitajte na posebnom linku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari