Nekoliko ulica u Subotici u četvrtak bez struje 1Foto: Natalija Jakovljević/Danas

Elektrodistribucija, ogranak Subotica, saopštila je da u četvrtak, 15. juna, neće biti struje u nekoliko ulica u gradu i prigradskim naseljima.

U Subotici neće biti struje od 8 do 12 časova u Ive Lole Ribara brojevi 9 i 11, Esperanta između Prvomajske i Ivana Broza, Mirka Bogovića broj 34/A, Ivana Broza između brojeva 1 i 14/A, i u Jo Lajoša između Ivana Broza i Mirka Bogovića u okolini, a od 8.30 do 13.30 časova u Mičurinovoj od Gregora Kreka do Ksavera Šandora Đalskog, Marka Kraljevića, delu Gajeve u okolini Marka Kraljevića, Ksavera Šandora Đalskog, Hilandarskoj, na početku Primorske do Josipa Kleta, u Josipa Kleta, delu Vrbaske od Mičurinove do Novoselske, Vladimira Perića Valtera i na početku Novoselske do Glamočke.

Od 11 do 12 časova struje neće biti u delovima Eržebet Silađi, Radoja Vujoševića, Maglajske i Frana Supila, a od 13 do 14 časova u Laze Mamužića brojevi 20/A, 21 i 22, Svete Katarine između Laze Mamužića i Mažuranićeve, Žarka Vasiljevića, Mažuranićevoj između Marije Bursać i Svete Katarine, i u Svete Katarine između Mažuranićeve i Branka Radičevića.

U Čantaviru će bez struje biti od 9.15 do 10.15 časova biti Pap Pala, Vašarište od broja 9 do 13 i broj 12, Adi Endrea od broja 31 i 64 do kraja, Prvi vinogradi od broja 29 i 36 do kraja, Mihalja Servoa broj 2, Karla Marksa broj 15/A i Lenjinova brojevi 17 i 19.

Od 11.45 do 12.45 časova neće biti struje u Ive Lole Ribara između Nikole Tesle i 1. nove, Partizanskoj između Nikole Tesle i 1. nove, i u Petra Drapšina između Nikole Tesle i 1. nove, a od 13 do 14 časova u Jugoslovenske narodne armije, Prvomajskoj, Srbobranskoj, na Trgu republike, Adi Endrea i u Oslobodilačkoj u okolini.

U Malim Pijacama struje neće biti od 9 do 10 časova u Horgoškoj do broja 26.

U Bačkom Dušanovu će bez struje od 10.30 do 11.30 časova biti Ive Lole Ribara između Nikole Tesle i 1. nove, Partizanska između Nikole Tesle i 1. nove, i Petra Drapšina između Nikole Tesle i 1. nove.

U slučaju ranijeg završetka radova, Elektrodistribucija zadržava pravo da uključi napajanje korisnika pre planiranog vremena.

Radovi će se otkazati u slučaju vremenskih neprilika.

Više vesti iz ovog grada čitajte na posebnom linku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari