Nelicencirani lekari operišu

* Za tri meseca umrlo pet pacijenata zbog propusta lekara i fatalnih komplikacija, tvrdi porodica Vladimira Miletića. Na Klinici negiraju
NAŠA PRIČA: Rodbina preminulog pacijenta tužila lekare Kardiovaskularne klinike u Nišu Ministarstvu zdravlja i javnom tužiocu

Ostavite komentar


  1. Hm, ministri se lece u Svajcarskoj, premijer i pored takvog poverenja u Nisku kardiovaskularnu umešnost kontroliše pritisak u Moskvi, a mi…doduse sve vise ima kapela u okviru bolnica, pa eto, zapalite svecu, neka se ocita sta vec treba za vaše tegobe i sta vas onda briga za licencu hirurga. Važno da ste platili porez kako bi dragoceni likovi mogli da se lece tamo gde žele.

  2. Pa ne postizava Zivic i da bude zamenik direktora i da operise i da uci subspecijalizaciju i da bude gradski odbornik! Velika je stvar biti politicar, veca od specijaliste! To je opsti trend. Tek ce se javiti manjak specijalista jer stara generacija masovno odlazi u penziju a novi se skoro uopste ne pripremaju. To je propust resornog ministra Loncara koji je to nasledio ali nije unapredio. A potvrdio ga je premijer na staroj funkciji kao uspesnog!Nedostaju sistemske mere

  3. Vrhunski strucnjak i lekar sa te klinike koji je trebao da ide na neplaceno odsustvo i ide na specijalizaciju tj. o trosku inostrane klinike dobio je otkaz, sada sa zadovoljstvom radi u Cirihu u kome se nalazi zbog nesluha bivsih direktora. O kakvom strucnjaku i potencijalu je rec govori mesto u kome radi a radi informisanosti publike procitajte dva teksta sa sledecim nazivima "mafija u belom" i "jos je i gore" potpisanih od strane nekih lekara i osoblja KC Nis. Ja sam slucajno na to naleteo.

  4. Ovo je samo pocetak neuspelih operacija u Srbiji.Vecina stanovnistva nema interesa za ove "sitnice". Vec su dobro "pinkovanizani" i cekaju da im Deda Mraz resi probleme.

  5. Niska kardiohirurgija ima modernu i savremenu operacionu salu-blok,pa na osnovu toga kazu da je niska kardiohirurgija uspesna.Laz.Sala je dobra ,ostalo nula.Mislim na kadrove i njihovo znanje kao i brigu za pacijenta.Na niskoj kardiologiji na srcu intervenisu (ugradnja pejs merera,stendova isl)i "trkeljaju"po srcu lekari bez specijalistickog ispita pa zato su i posledice takvih intervencija sa losim ishodima Ja sam jedna od zrtava njihove "strucnosti".

  6. A da li primećujete obeležja masonerije na zgradi ove klinike. To je prosto degutantno, pogotovo ako se zna da je klinika rađena novcem iz budžeta a ne privatnim donacijama. Sraman izgled klinike sigurno ne podržavaju pacijenti i zaposleni. Onaj ko je za ovo odgovoran lično ima pravo da bude mason kolko god hoće ali nema pravo drugima da nameće svoje idolopoklonstvo!

  7. Predlog redakciji da napise tekst o tome kako Drzava izrabljuje lekare na specijalizaciji po vise osnova (naplacuje specijalizaciju, oni rade za dzabe i jos pokusavaju da ih nateraju da rade posao specijalista). Zato sto im svi lekari odose u Nemacku. A oni se jos hvale kako ce to OLAKSATI nekom kancelarijom za iseljenje!!! Ponekada se dobije utisak da ova vlast SVE cini da nas unisti.

Ostavite komentar


Društvo

MUP šalje dva helikoptera za gašenje požara u Severnoj Makedoniji 10

MUP šalje dva helikoptera za gašenje požara u Severnoj Makedoniji

Ministarstvo unutrašnjih poslova Srbije uputiće sutra dva helikoptera Helikopterske jedinice radi pomoći pripadnicima Sektora za vanredne situacije u gašenju požara koji se iz Severne Makedonije proširio u mesto Kozjak kod Bujanovca, u blizini manastira Prohor Pčinjski, saopštio je večeras MUP.

Naslovna strana

Naslovna strana za 31. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bilja Krstić, muzičarka

Postoji mnogo razloga i načina da podržimo Danas. Jedan je da postanemo članovi Kluba čitalaca Danasa.