Nema osnova za pozivanje na ustavom garantovana prava

Ostavite komentar


  1. Kada je u pitanju zdravlje gradjana i onih koji ih lece tada nema mesta politici….. jer je tada u pitanju i zdravlje drzave od zdravstva preko ekonomije do svega ostalog. Sto pre izaci iz svega ovoga , kako, sa rigoroznim merama i kaznama.

  2. Sada je postao stručnjak i za ustavno pravo??!!!! Ipak je iznenađujuće do kojih dubina može da stigne podaništvo!!!

  3. Daj Kon molim te. Tvoj predsednik krši zakone i ustav svaki dan. Obrati se njemu. Ima bre sve da zatvori.

  4. Ustav izgleda (ne)postoji sve u zavisnosti od potreba . Bilo je ustavno proglasiti vanredno stanje bez odluke narodne skupštine a neustavno je zatvoriti ugostiteljske objekte. U Austriji ugostitelji ne rade od marta 2020 god . Nema vanrednog stanja , niti se krši Ustav . Verujem da i Austrija ima ustavom zagarantovano pravo na rad

  5. U fabrikama radi od 100 do 500 radnika u smeni gde nema distance a vi se uhvatili za kafane,kako vas nije sramota. Plata na budzetu je sigurna,a ko puni budzet. Narod kad bude ustao necete se dobro provesti,pa cemo onda svi zajedno da raspravljamo o Ustavu.

  6. Da vladajucoj mafijaskopj organizaciji odgovara zatvaranje sve bi uradilui da nas do kraja uniste…Ali ne..Pošto su oni vlasnici velikog broja obbjekata i u gradovima i na planinama…to je deo u koji ne sme da se dira to je zmijsko leglo …Recimo u NS neki objekti ..pa masa objekata koja je pod sapom vladajucih po gradovima…cak i pevacice dolaze….

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 21. i 22. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Nikolić, TV novinarka

List Danas je važniji nego ikada ranije. Kada ne bi bilo takvih novina, ne bismo ni znali kako prave novine treba da izgledaju.