"Nema razloga za paniku – Vučić je tu"

Nemačka štampa o situaciji na Balkanu

Ostavite komentar


  1. Sta god pisali, cinjenica je da tajne sluzbe postoje i nikome ne treba dozvoliti da se mesa u unutrasnju politiku Srbije.

  2. Od kada je Vucic tu , gradjani Srbije zive bolje, a nasi odnosi i sa istokom, a i zapadom su nikad bolji.

  3. Kod mamlaza sa dobrom kuhinjom medijske manipulacije nikada nije dosadno i svasta se desava! No, nema problema jer ovce mirno pasu travu!

  4. Vucic je trn u oku ne samo srpskoj opoziciji vec i svetskim medijima, jer svaku njegovu izjavu prenose i tumace na svoj nacin

  5. Neke oni pišu šta im je volja, važno je da Srbija konačno ima čoveka koji je u stanju da se suprotstavi svim izazovima i problemima na dostojanstven i odgovoran način, baš kako to i priliči jednom državniku!

  6. Izgleda da se i Nemci sprdaju sa našim Spasiocem… To nije u redu. Samo mi na to imamo pravo. Nisu ga oni birali.

  7. Malo je onih u Srbiji , koji misle da nema krivice Evrope ,odnosno nekih iz nje.
    U suprotno ih ne može niko ubediti ,jel su to osetili ,bezbroj puta na svojoj koži.

  8. Nema tu price mi sigurno jesmo u centru zbivanja. Polozaj nam je takav i moramo da se cuvamo.

  9. Lako je njima da ovako pišu kada žive u zemlji koja je značajan faktor na svetskoj političkoj sceni. Pitala bih ja njih da žive u Srbiji šta bi rekli i kako bi se ponašali posle svega što smo proživeli poslednjih dvadeset godina.

  10. Glupo je da strane medije ovako pisu, ipak se radi o drzavniku jedne zemlje, a ne o bilo kome.

  11. Nase obavestajne sluzbe rade sve kako bi se strani spijuni identifikovali i pohapsili.

  12. Ta štampa se u Nemačkoj ni ne čita, to je list sličan Danasu, malotiražni i na crnoj listi gradjana Nemačke , samo bi da mute vodu u Srbiji.

  13. Zapad je dobio po ušima od srpskog premijera jer im je otkrio tajne službe na radu u Srbiji i to na stvaranju nestabilnosti, sada su kivni pa neki tamo F mediji pokušavaju da ispravljaju krivu Drinu.

  14. Sve je ovo tacno, a kako objasniti, kad ima svako svoju teoriju zavere.Nikako! U zemlji gde ima oko hiljadu ilegalnih sagradjenih objekata, nista nije ni logicno ni legalno, osim paranoje, straha, neizvesnosti i ludila svakojake vrste.Zato smo i birali Vucica i naprednjake, da nam zabava bude kompletna. I jeste.

  15. Непобитна чињеница је да многима смета јака и успешна Србија каква је постала захваљујући мерама које је спровела влада, као и беспоштедна борба са криминалом, корупцијом и нарко босовима.

  16. Оваква писања су испровоцирана одлучним ставом Србије да нећемо дозволити да по нашој земљи вршљају страни шпијуни, као ни то да наши високопозиционирани службеници одају државне тајне.

  17. Nadam se da ce drzava i policija zajednickim snagama uspeti da uhapsi spijune koji su spremni da za saku dolara izdaju sopstvenu drzavu.

  18. Znaju strane službe da nam Rusi popravljaju situaciju u koju su nas oni uvaljivali zadnjih dvadeset godina. Izrežirani su tobože neredi i u Crnoj Gori, ali se još ništa ne zna bliže o događajima. Milo je pobjedio, ali se i povukao, znači, sada je ogromna vjerovatnoća da Parlament neće moći da izglasa ulazak u NATO! Dakle, i vuci siti i ovce na broju.
    Isti tim je pomaž i Srbiji, tako da naša vlast na ovaj način izbjegne iznenadne pritiske Američkih diplomata koji su na odlasku i imaju ogroman uticaj na Šiptare. Sve će biti normalizovano kada dođe Tramp, jer su Rusi već sa njegovim ljudima napravili dogovor da reviziraju nepravednu politiku prema srpskim državama na Balkanu.
    Konačno je pobjeda na pomolu, i sada nam predstoji Preporod uz svesrdnu pomić Rusije!

  19. Pisanje nemackih i svajcarskih novina o ovom dogadjaju potvrdjuje da Vucic nije bas po ukusu Zapada. Vucic tim vise treba da se cuva.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Panović, novinar

Mislim da bi bilo krajnje pošteno i odgovorno da se ljudi koji zaista vole Danas učlane u Klub čitalaca Danasa.