Nema više rehabilitacija

Prošlo pet godina od stupanja na snagu Zakona o rehabilitaciji

Ostavite komentar


  1. Meni je drago sto bar Hitler nije bio Srbin. Za cas bi "elita" objasnila nama nepismenoj raji da je covek samo hteo da drzavi i narodu bude bolje. Jos ako je imao imovinu u Kneza Milosa ili neki sef a potomci zivi, eto cuda.

  2. Oliver Antić sigurno mnogo zali sto se nije rodio ranije pa da bude savetnik Milana Nedica, a ne onog. Danas bi bio na slikama sa oficirima wehrmacht-a, nasmejan, o Banjici ne bi imao pojma, a i u otpisanima bi pio kafu sa Krigerom, kud ces vise?

  3. Rok za podnošenje zahteva za rehabilitaciju ističe 15.12.2016.godine ,jer je taj zakon stupio na snagu 15.12.2011.godine,a rok po Zakonu je 5 godina od dana stupanja na snagu Zakona o rehabilitaciji.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 21. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Cetković - E-play

Dnevnu novinu Danas jako cenim i poštujem pre svega zato što je jedna od retkih koja ima rubrku o kulturi i sceni.