Nemačka štampa: Srbija nikada nije prebolela poraz u kosovskom ratu

Ostavite komentar


  1. Prvi put cujem“kosovski rat“.Treba zaista znati izmisljati,sramno.Muka mi je vise.

  2. Kako je u Nemackoj ? Imate li problema ? Da li ste preboleli poraz iz 2 sv.rata ?

  3. Kako nemci brane svog mezimceta Kurtija. Podrzavaju ga samo u sikaniranju Srba i Srbije, samo nikako da nateraju Kurtija da formira ZSO, vrati đanastiru Decani zemjiste, vrate proterane Srbe,Rome…

  4. A koliko dte vi Nemci pretrpeli poraza u ratovima. Kod vas je sistem djon obraz. Mi branili i samo branili i samo ce mo braniti i odbraniti svoje. A vi???

  5. Ali nije Srbija izgubila rat od tz Kosova vec od Nato alijanse tesko da bi bilo koja zemlja to izdrzala osim Rusije

  6. Nemacka politika prema Srbiji se ne menja duze od jednog veka. Samo slep ili glup covek to ne vidi.

  7. Šta me interesuje šta pišu Nemci, Srbija nije ratovala sa Kosovom nego sa NATOM, to su oni zajedno sa vama zaboravili, mestimično amnezija se očito prenosi novcem.

  8. Pa upravo je ovo lekcija o formiranju javnog mnjenja ali protiv Srbije i istine

  9. Izgubili i gotovo. Još dok shvate i prihvate. Rusija brine svoju brigu, nije više igrač, a Kineze boli briga.

  10. Ja bih rekao da nemačka nije prebolela poraze iz oba svetska rata.Srbija nije izgubila rat već se povukla sa Kosova i Metohije prema
    kumanovskom sporazumu.

  11. Da nato nije ubijao civile drugačije bi se priča završila, svaka čast vojnicima na odbrani zemlje sa onakvom neuporedivo slabijom tehnikom

  12. Nema rata u Evropi bez Srba. Prokletstvo. A mozda i dogovoreno, sve je moguće.

  13. Svaki pa čak i najmanji ekonomski napredak bilo koje zemlje mora biti ugušen od strane Nemačke,to čini destabilizacijiu i smanjenje radne snage za njih…To su činili Jugoslaviji, Čehoslovačkoj,mnogim zemljama…

  14. Nemačka je ozbiljna sila,ona zajedno sa USA podržava nezavisno Kosovo potpuno gazeći medjunarodno pravo u slučaju Srbije. Vidim da se danas vrlo zdušno zalažu za poštovanje tog istog prava po pitanju Ukrajine,pa bi ih zamolio da budu dosledni i da poštuju teritorijalni integritet Srbije. Pokazali su nam kako funkcioniše to pravo. Jači bije slabijeg.

  15. Овај заборавља да је КиМ део Србије (Резолуција 1244) и да су Албанцима са КиМ свесрдно помогли НАТО и Немачка баш као и у Другом ср?

  16. Naravno , sa te strane ništa novo . Gubitnici iz dva rata znaju šta je okupirana teritorija . Decenijama su pod američkom okupacijom ali im to ne smeta da šire svoj uticaj na kopnu naravno obalu prepuštaju englezima zaboravljajući valjda da postoje i narodi koji im se neće uvlačiti u guzicu . Šteta a mogli su da pokažu da pamte poraze i da neće više pokušavati .

  17. Nemačka nije prebolela ni poraz na Ceru, bitka iz 1. Svetskog rata. Duša ih boli što jedan malobrojni narod ne dozvoljava da se njime manipuliše, samo da otresemo ove sadašnje izdajice koje visoko sede

  18. Treba primetiti da se i u ovom tekstu stavlja jednakosti između Vučića i Srbije.
    U Srbiji postoji snažno proevropsko i demokratsko javno mnjenje koje Vučića nije ugušio.
    Takodje, ocene prema Crkvi, koja je nedavno priznala autokefalnost u Makedoniji su neopravdano teške.

  19. Nemci misle da su zaboravili namešteni II svetski rat ali ovih dana ih podsećaju njihovi okupatori kad pod moranje daju sankcije Rusiji !

  20. Treba priznati kosovo jer trenutno ga podrzavaju najjace sile sveta i ne mozemo da ga vratimo. Bolje da postanemo uspesna drzava i da krenemo da naseljavamo jug srbije. I da cekamo. Pa kad se uslovi u svetu promene i kad mi budemo saveznici sa jacima onda lepo udjemo ivratimo kosovo. Ako imamo jake saveznike nikoga nece biti briga sto smo ih nekad davno priznali. Bice kao i u nasem slucaju puj pike ne vazi se.

  21. Srbija nije izgubila rat od Albanaca nego su nas „zamolili“ NATO snage da im ustupimo teritoriju na 30god dok ne iscrpe rudna bogatstva- u prevodu, dok nas ne opljačkaju ! Sram vas bilo, jedan NATO nosač aviona je imao više letilica nego cela Srbija! Dičite se kako ste iz rupe bagerom isterali čoveka sa kašikom u ruci , stidite se !!!

  22. Kosovo je de fakto je nezavisno❕Srbija treba pregovorima postici sto je moguce vise prava za srbe na Kosovo u Ustavnom sistemu Kosova

  23. Podvicete rep zajedno sa NATO čim vam Rublja uđe vazdusni prostor.Već viđeno

  24. Pošto su srbi proterani iz Hrvatske, a kasnije i iz Kosova i Metohije, sada ostaje da ih proteraju i iz Srbije. Naravno u tome će da pomogne NATO na čelu sa Nemačkom. Verovatno će da bude repriza kao 1941 u aprilu mesecu.

  25. Da se malo od Nemačke čuje izvinjenje za streljanu decu u Kragujevcu? Davno beše drugi svetski rat a oni nikako da prevale to izvinjenje.

  26. 1.Очигледно немачки новинари не познају добро историју. Колико су Срби били под турској власти – преко 500 год. па су све преживели и опстали као народ.
    2.Да ли се Западна
    Немачка некада одрекла Источне Немачке. НИЈЕ већ су стрпљиво чекали много година да се поново уједине и то дочекали.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. i 25. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milan Stanković - SevdahBaby

Danas je verovatno poslednji bastion profesionalnog novinarstva u Srbiji.