„Nemam ja uranijum pa da ih prskam njime“: Srđan Škoro za Danas povodom navoda da je pretio Danilu Vučiću

Ostavite komentar


  1. Како јадно и бедно изврћу туђе речи,и измишљају неке наводне нападе.И мене су скоро хапсили,за наводне претње Вучићу што нема везе ни са мозгом ни са истином,јер ја никада никоме нисам претио,кад нешто хоћу да урадим то и урадим,али пошто Вучићу не могу ништа,онда би био глуп да му претим.Они су највећи манипуланти и лажови,за мене они су БАГРА.

  2. Nije ni cudo da je Srbija izgubila sve ratove ako likovi kao Danilo sebe vide kao Obilic.
    Podrska novinaru i ne daj te se lako!!

  3. Oglasila se Ana ponos I dika Srbije Dedinje je na visokom odatle se sve bolje vidi tako da je njeno misljenje zakon kome se nesvidja siroki mu puti

  4. Uzeće snimak i skratiće ono bitno tako da izgovorena reč ukazuje kao pretnju.oni se bave nečasnim radnjama.

  5. Ne moze nam niko nista dok je Ace komandanta i Danila Obilića!!!

  6. Човек рекао истину. Не знам шта је то спорно. Чудо не реаугје тужилаштво тако када се прете новинарима, стављају се потернице по граду чак и на тим потерницама малолетна лица..НАравно тада се не реагује.

  7. Hleba onaj sirotinjski 59din. RTS pretplata poskupela za 5o din, kafa, najskuplje gorivo u regionu , putarine. Dokle vise hleba I igara za narod..

  8. Raskrinkao si zlikovca, pokazao da on odlicno zna koliko su te tehnologije prerade i proizvodnje stetne i smrtonosne , ali i da ga je bas briga kad treba da umiru tudja deca. Da su bezopasne ne bi tvoj govor shvatio kao pretnju ubistvom. Ovako sve je jasno, te su tehnologije prerade smrtonosne i tacka!

  9. ne vidim nikakvu pretnju,vec 33-ogodisnju pljacku gradana srbije od av i njegove huliganske volumente.av i ani da porucim da ovo nije yuga vec srbija,i da po konvenciji iz montevidea mogu izaci na lokalne,a ne na parlamentarne izbore,niti mogu biti drzavnici u zemlji u kojoj nemaju poreklo.kao zoran jankovic u sloveniji.zlo i stetu koju su naneli gradanima srbije meri se stotinama milijardi evra,a da posteno nisu zaradili casu vode sa makisa.zbog njih su mnoga deca gladna,i mnoge porodice su zbog nemastine izvrsile samoubistvo. to je zlocin protiv covecnosti. da vas podsetim o kradi izbora ,novca,imovine unistavanja privrede, otimanju penzija i zarada,prodaji zemlje bez tapije,kopanje litijuma,zlata u boru,prodaje kosova,poklanjanje general staba zlocincima koji su ga srusili,………napad na skora ne pije vodu ,vec zataskava i zastrasuje gradane, da cute i prihvate zlocine koje im cinite.od vas iz sns srpski narod u istoriji nije imao veceg zlocinca ni dusmanina.lopovluk,laz, prevara,pljacka, otimacina je vas model vladanja,i umesto da se stidite,likujete,optuzujete i osudujete nevine gradane,u strahu da i vas stigne kazna zemaljska ili nebeska za zlodela koja uciniste,pa kao krdo napadate sve ko iznese istinu o vama i pruze prst na vas.

  10. Upravo gledam emisiju a utisak je : sibicarsko , providno i izlizano SKRETANJE PAZNJE sa hapsenja protivnika otvaranja rudnika , odluke Ustavnog suda i svih ostalih problema zlatnog doba . . . Gospodin Skoro da podnese sudske tuzbe protiv svih medija ( i da ih “ odere “ ) koji prenose ove lazi . . .

  11. Ubiše ženu na rampi kod Doljevca, Faraon seo u fotelju na Andrićevog vencu i kao vrhunski montažer dokazao ko je bio ubica.E,tako će i sada! 90.%ljudi nije gledalo emisiju i nemaju pravo komentara.Ni jednom rečju Škoro nije pretio Obiliću ubistvom. Basta!

  12. Nije me zacudila reakcija ni ove odurne vlasti apogotoo ne ovih poltrona koji su se toliko nakotili da ih nemoguce nabrojati..zivio srddja..svaka mu je na mestu..steta sto nemamo vise ovakvih hrabrih i odvaznih…mozda bi bilo manje senvicara ..

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 8. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bisera Veletanlić, muzičarka

Danas je list koji je društvu apsolutno neophodan. Šteta što nema više listova poput Danasa.