Dug jezik i drskost advokata „vučićevca“: Ko je Nemanja Aleksić, ljubimac državnih preduzeća i „branilac nacije“?

Ličnost Danas

Ostavite komentar


  1. Површан, летимичан поглед на „адвоката“ Алексића, говори више од хиљаду речи. То што се дешава Динку Грухоњићу је срамота Новог Сада, Србије и цивилизације.

  2. Da li vi gospodo znate da je taj Aleksić branilac vašeg redovnog kolumniste advokata Kokanovića navodnog „velikog opozicionara“ a u stvari sramotu advokatske profesije, kakva je sramota i Aleksić, njegov branilac.

  3. Ako nije upao onom motorkom iz Rts kod Dinka Ahmedovog sina ustasoida u to izmisljeno nacisticko leglo zvano udruzenje nekih ustasa iz Vojvodine onda nista od ekskluzive…

  4. Ma ajte mim vas udari na tako divnog gospodina koji je „demokratski“ orijentisan i radi pregalacki na unistavanju Srba,svega srpskog a pisrbno SPC i pretvaranju u amorfnu masu koja se u njihovom antisrpskom svetu zove NIKO.

  5. Ma ajte molim vas udari na tako divnog gospodina koji je „demokratski“ orijentisan i radi pregalacki na unistavanju Srba,svega srpskog a pisrbno SPC i pretvaranju u amorfnu masu koja se u njihovom antisrpskom svetu zove NIKO.

  6. „…a zbog njegovog svedočenja, kada je otkrio advokatsku tajnu što nije smeo, slučaj je odbačen.“
    I nije snosio nikakvu odgovornost zbog toga!?!?

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 10. oktobar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Danica Vučenić, novinarka

Danas volim jer je nepoverljiv prema političarima i preispituje i sumnja u svaku informaciju.