Nemoguće menjati Obrazovne pakete

Incest trauma centar o kontroverzama oko Priručnika o sprečavanju seksualnog nasilja nad decom

Ostavite komentar


  1. Kakva je ovo demagogija?! Da li deca Srbije treba da budu žrtve ucene Incest trauma centra? Nezavisna, renomirana stručna lica treba da budu ta koja će da izvrše reviziju obrazovnih paketa, a revizija spornih delova je nužna!

  2. Pa ako ne moze da se menja, ne mora ni da se primeni. Prosto resenje. Zar ste vi jedini koji mogu da napisu prirucnik? Deca svakako treba da se edukuju, ali ne ovako. Ovo vise lici na pornografiju, a ne na ucenje o seksualnom nasilju!

  3. Dobro nam dosao srednji vek!!! I ne treba da izadjemo iz njega!!! Medijski linc i spaljivanje knjiga moze da se zavrsi!!! A vi najpametniji sto ste odmah skocili da zastitite decu objasnite im kada budu imali 30 godina, 3 abortusa, 1 silovanje, i 50 seksualno prenosivih bolesti kako da se zatite!!!

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 2. oktobar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelisaveta Seka Sablić, glumica

Čitam Danas jer se ne bavi tabloidnim lažima.