Žandarm koji nije hteo za Stankovićem i Belivukom: Ko je Nenad Vučković, policajac koga istrage tužilaštva godinama zaobilaze?

Ličnost dana

Ostavite komentar


  1. Па, је л’ могуће да су краснаје беретке увезане са кланом?!
    Сад кад се нисам шлогир’о, нећу никад!…

  2. Sad će vučić da kaže: nisam ga poznavao, mislim jesam ga poznavao, pa to kažem – nisam, u stvari jesam ali malo, bio mi je prijatelj, zapravo – nije, bio sam mu samo komandant, ali nisam znao šta radi i s kim radi, ali i to je njegova privatna stvar, on voli Srbiju, pravi patriota što je jasno čim je crvena beretka, a oni koji su otkrili šta je i s kim radio, to su izdajnici i strani plaćenici, primaju novac od Kurtija da napadajući njega napadaju Srbiju, a to znači mene i moju porodicu.

  3. Tekst u „Kriku“ i nije nešto sasvim novo. Svaka vlast i i u svakoj državi ima ljude koji na vezi drže pripadnike podzemlja. To je tako od nastanka civilizacije. To ima sadašnja garnitura, prošla je imala svoje , oni pre njih isto….

  4. Dakle vlast nas svakog dana izniva uverava da može još više da uništava institucije , a građane još više ponižava i misli da mi ne vidimo zlo koje je ona donela Srbiji otkad je SNS zarobio državu .

  5. „Sve države imaju svoju mafiju samo u Srbiji…“ Da je to samo u Srbiji – nije. Ali da je Srbija prešla nivo igrice i od države s mafijom postala mafijaška država – to jeste.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 20. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ana Ćurčin, muzičarka

Danas predstavlja pokušaj objektivnosti i relavantnosti prema nekakvoj istini koja bi trebalo da bude jedna vodilja kada je žurnalistika u pitanju.