Nenadić: Odredba o vrednosti poklona za lekare mora na „popravni“

Ostavite komentar


  1. da nosim poklon lekaru. Ne nosim poklon ni mesaru, dovoljno je što ne menjam dobavljača, a lekarima je dovoljno to što uredno izmirujem svoje obaveze prema RFZO. Bolje prođem u mesari, nego kod lekara. Iskustvo mi je toliko loše da jedino žalim što nam je loš sistem i bilo bi pravo gubljenje vremena da dokazujem koje su posledice njihovog neznanja. Kada čujem njihovu tužnu priču o godinama i godinama školovanja okrene mi se u stomaku i poželim da ih priupitam šta ih je sprečilo da nešto nauče za to vreme, ali ne ulazim u raspravu jer sam naletela i na jednog lekara sa znanjem, pa predpostavljam da nije usamljen niški slučaj.

    1. Slazem se i ne vidim zasto uopste postoji kategorija poklona. Treba nauciti i lekare i pacijente, jedne da ne primaju a druge da ne donose nista.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 2. oktobar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Kesić, TV voditelj

Danas čitam zbog toga što imam šta da pročitam i zato što mi ne vređa inteligenciju.