Nenadić: Vesićeva izjava da želim da proteram Đokovića me dovodi u opasnost

Ostavite komentar


  1. Ništa čudno. Sve gradske firme nameštaju tendere. Objašnjenje je vrlo jednostavno… Vesić nađe glavnog ponuđača, taj isti nađe još dva fiktivna, info se plasira direktoru JP/JKP, direktor preko bliskih saradnika „sugeriše“ zaposlenima i komisijski se izabere „najbolja“ ponuda… Ustaljena kombinacija koju je Sićve usavršio još u DS-u, prosto ko pasulj.
    Eto i dokaza da je demolition Sićve još uvek veran DS-u i da radi na obaranju SNS-a u Beogradu.
    Napred Sićve011.

  2. Ada nemojte tako gospodine, tako vi ljeba. Nijesu Djokovici prokleti za pare, oni sve sto rade rade iz ljubavi prema “majcici” Srbiji. Oni ce ako treba za “majcicu” i poginut….ako treba :))))))

  3. Zahvaljujuci rodbini I ostalom mulju teniser se sve dublje zakopava. Koliko visoko ide u svojim sportskim rezultatima proporcijalno pada kao ljudsko bice. Valjda treba balansirati.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 18. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ana Ćurčin, muzičarka

Danas predstavlja pokušaj objektivnosti i relavantnosti prema nekakvoj istini koja bi trebalo da bude jedna vodilja kada je žurnalistika u pitanju.