(Ne)odgovornost profesora koji su stali iza doktorata Malog

Kako će izmene propisa na Univerzitetu u Beogradu uticati na epilog slučaja osporene doktorske disertacije ministra finansija

Ostavite komentar


  1. Sav ovaj necasni svet ce proci bez posledica i nastaviti da edukuje i vaspitava naredne generacije jer je to u skladu sa opstim moralbin padom u drustvu ciji je promoter Aleksandar Vucic, a sprovode ga satrapi kao sto su Mali, Stefanovic, Gojkovicka, Vulin i ostala bratija.

  2. Clan Odbora za profesionalnu etiku BU MOZE i TREBA biti pozvan na odgovornost! Ali ne zbog izjasnjavanja o doktoratu Malog, vec zbog krivicnog dela falsifikovanja isprave. Sekretar Masinskog fakulteta ima FALSUFIKOVANU DIPLOMU Pravnog fakulteta BU. Zasto se time niko ne bavi??!! Svi znaju a cute!! Zato sto je ova pojava previse uobicajena u ovoj nasoj jadnoj korumpiranoj Stradiji.

    1. Jaoj Mile, pa ‘de baš sad o tome u ova nadasve kritična vremena-te Kosovo, te Korona, te protesti…trebao si bar malo da sačekaš da sve ovo prođe pa onda…

  3. Sećam se Čudanova kada je bio asistent, ja sam bio student na FON-u. Bio je najozbiljniji među asistentima, i ne čudi me da je dogurao do profesorske pozicije, verujem da je i zaslužio jer je on manje-više i vodio te predmete-ispite. Mnogi studenti su se trudili da izbegnu da odgovaraju kod njega jer je bio strog, ali pošten. Podrška za Čudanova!!!

Ostavite komentar


Društvo

Ko sprečava đake da pohađaju versku nastavu: Ministarstvo prosvete za Danas povodom navoda SPC 9

Ko sprečava đake da pohađaju versku nastavu: Ministarstvo prosvete za Danas povodom navoda SPC

„Ministarstvo prosvete ne raspolaže informacijama da je bilo gde u obrazovno-vaspitnim ustanovama onemogućavano učenicima da pohađaju obavezni izborni program verska nastava, od strane rukovodilaca ustanova. Ukoliko postoje saznanja o drugačijem postupanju direktora škola, potrebno je obavestiti Ministarstvo prosvete kako bi moglo da preduzme odgovarajuće korake“.

Naslovna strana

Naslovna strana za 20. i 21. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Cetković - E-play

Dnevnu novinu Danas jako cenim i poštujem pre svega zato što je jedna od retkih koja ima rubrku o kulturi i sceni.