Nepodnošljiva neodgovornost vladanja

Hrvatski premijer sve sličniji srpskom predsjedniku

Ostavite komentar


  1. Mislim da i hrvati i srbi treba da se bave više sobom i svojim državama nego da gledaju preko plota. Ovako se samo zamagljuje stvarnost i povlače pogrešne paralele. Šta ima koga da bude briga iz Srbije šta radi Milanović, isto tako i hrvati neka se ne bave Vučićem.

    1. Ponovo ponavljam, naucite vec jednom gradivo iz osnovne skole: Imena naroda se pisu velikim slovom pa je pravilno Hrvati i Srbi! A inace nema nikakve razlike u novokomponovanim patrljcima nekada zajednicke drzave. Svuda su na vlasti nacionalni desnicari skriveni iza rastegljivog pojma demokratije! A sokoro svuda su ustvari hibridna drustva, Nazalost!

  2. O svemu i svacemu i kojecemu samo ne o onom bitnom kao sto je np. skorasnji izborno propagandni spot tog hrvatskog HDZ-a u kome glavnu rolu igra Ursula Layen (van der) aktuelni komadant EU. Posle tolikih EU lekcija o demokratiji i vladavini prava…

  3. Da Srbiji misli dobro,AV bi sebe strpao u podzemnu samicu Centralnog zatvora!

  4. Po prirodi stvari ne pratim situaciju u Hrvatskoj jos od vremena “Oluje“ koju neo-nacisti jos uvek slave.No sto se tice situacije u Srbiji,gospodin Pecnik je izvanredno dobro skicirao naseg Presednika koji povremeno glumata “Nejakog Urosa“.Ovaj politicar je do te mere zglajzao u lazima,iluzijama,egoizmu,nakaradnoj ideologiji da mu ni jedno dete u Srbiji nebi uzelo orah iz ruku…..aferim.

  5. Raduje me da se cak i medju levoliberalnim Srbijom, niko ne bavi Hrvatskom, za razliku od susjeda. Neka tako i ostane..

  6. i u hrvatskoj i u srbiji problemi su vidljivi. ali zar nije najveci problem kada amerika “izabere“ predsednika koji je pokrao izbore (njegova stranka i njegovi glasnogovornici). kada najdemokratskija vlada krade i ima lopova na celu tako mocne drzave a to znaju i vrapci na grani onda sve ostale drzave gde se takodje krade su nezanimljive.svet mora da se izmeni pa ce i srbija i hrvatska biti bolje i postenije. a da mi strcimo a ostalo da kradu , ne ide!!!

  7. Pošto ova dva neplaćena manekena nose isti model odela istog proizvođača, može se reći da Vučiću bolje stoji odelo. A za njihove „lupetacije“, lud je ko ih sluša.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Danica Vučenić, novinarka

Danas volim jer je nepoverljiv prema političarima i preispituje i sumnja u svaku informaciju.