Neprijatan miris u Veterniku i Novom Sadu: Građanima pozlilo, pojedine porodice premeštene u hotel

Ostavite komentar


  1. Smrad izbija od onog debilastog autocentra strbac koji je zatrovao pola veternika sa silnim kamionima izduvnim gasovima i sl , hvala bogu inspekcija nije imuna na novac !!

  2. Nekad su se ispirale kanalizacione cevi par puta godišnje a sad skoro nikad….baš zbog ovakvih slučajeva zagušenja i nastalog truljenja bez prisustva vazduha.Da se to ispira ne bi dolazilo do ovakvih situacija…:(

  3. jod nam samo hvalu nuklearna elektrana .Inspekcija kso da ne postoji privatnici rade sta hoce ,malo podmazu i eto ti,a narod ih placa KATASTROFA na sve strane .postovati zakone aman nista os toga

  4. Smrad dolazi od benzinske pumpe Vuković, udaljene 250m vazdusnom linijom, koja u svom sklopu ima i pogon za preradu naftnih derivata, a vi pisete da u blizini nema pogona koji bi tako nesto mogli da izazovu. Sramota!!! Izmedju ostalog, taj smrad je prisutan poslednjih 6 meseci svakodnevno.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 25. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Šelić Marčelo, pisac i muzičar

Čitam Danas zato što nisam od juče, a i vrlo sam zainteresovan za sutra.