Nesagledive posledice uništavanja reka Srbije izgradnjom MHE

Ostavite komentar


  1. Da li iko u SZS pominje da ce na primer zaustaviti ovo unistavanje same supstance Srbije – tla reka suma… pocelo je od nikoliceve vikendice na savi pa preko zlatiborske SNS elektrane doslo je do najdivljije sume i planine da se vode uniste.
    Zar je jedino bitno da s etruca o Kosovu (zavrsena prica) ili o EU (nebitna prica)

  2. Dali je moguće da se izglasa da im se to poruši jer to nije njihova babovina to su državni resursi i to je svih nas

Ostavite komentar


Društvo

Advokat Siniša Lunić: Pokretanje krivičnih postupaka jedan vid odmazde politički moćnih elita protiv neistomišljenika i protivnika organa vlasti 10

Advokat Siniša Lunić: Pokretanje krivičnih postupaka jedan vid odmazde politički moćnih elita protiv neistomišljenika i protivnika organa vlasti

Sudska praksa dela iz članova 320 i 309 Krivičnog zakonika, koji se odnose na dela protiv Ustava i bezbednosti Srbije, prilično je siromašna, jer sudovi i tužilaštva nisu sprovodili postupke za njih, iako smo bili svedoci nasilnog rušenja ustavnopravnog poretka i prekrajanja državnih granica, izjavio je večeras FoNetu advokat Siniša Lunić.

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. i 18. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelisaveta Seka Sablić, glumica

Čitam Danas jer se ne bavi tabloidnim lažima.