Nesebar – biser na Crnom moru: Kako je jul mesec komšije Bugare „vratio u realnost“ kad je turizam u pitanju

Ostavite komentar


  1. Cene u Bugarskoj su bolje nego kod nas. Ne znam odakle vam to da nema Britanaca, Sunčev Breg vrvi od Britanaca a i Ukrajinaca. Ali preporučujem za letovanje.

  2. @Marina.
    Budimo realni.. Njihovo primorje je krš i lom. Tamo ideš samo u slučaju da imaš ponudu tipa 15 eura noc, za dvosoban stan. Sve što je više od toga nemoj te ici nikako

  3. O ukusima se ne raspravlja. Da su svi isti, cela planeta bi bila na istom moru, a to ne bi valjalo. Ovako odeš u Bugarsku, uživaš u miru i bez gužve za trećinu cene u odnosu na Jadran ili neki drugi deo Mediterana. Kome se ne sviđa Crno more, ima gde da ide i da uživa.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Srđan Gojković Gile, muzičar

Pozivam sve one koji čitaju Danas da ga podrže tako što će se učlaniti u Klub čitalaca Danasa i tako podržavati nezavisno novinarstvo.