Nesreća u valjevskoj fabrici „Krušik“, lakše povređena dva radnika

Ostavite komentar


  1. Sreca da se ovako zavrsilo inace je pravo cudo da se neki akcident nije desio mnogo pre. Bez ikakvog reda, stvarnih potreba i nekog plana „zbrinuto“ je u valjevskoj fabrici najmanje 1500 partijskih jurisnika, sendvicara, zaslužnih clanova lokalnih odbora, veliki broj Ubljana, Mojonicana… Ni u jednoj fabrici iz sistema Odbrambene industrije Srbije nije uradjen takav desant kao u „Krusiku“ i to za vreme dok je generalni direktor bio beogradski partijski vojnik Mladen Petkovic, koji je od 19.12.2018. direktor u Zastavi oruzju u Kragujevcu. To vam je onaj Ginisov rekorder koji za 2 godine preko 1000x poveca prihode, ali svoje privatne firme „Mavia“, koji kupi stan od pola miliona evra na Vračaru i dolazak Putina gleda sa prozora 🙂
    Elem, veliki broj novopridoslih zaposlenih radnika, ne postuje strogo propisane procedure, ne postuje svoje partivodje, ni nadredjene, poziva se na Darka Glisica, glavnog operativca SNS i kuma Aleksandra Vucica, kao i gradonacelnika Valjeva. Svi oni primljeni su na odredjeno vreme i predstavljaju izborni potencijal vladajuce partije za predstojece izbore. Disciplina je na niskom nivou, gde veliki broj radnika nije rasporedjen pa svoje radno vreme presedi u svlacionicama i wc-ima, gde se odredjeni broj uopste ne pojavljuje na poslu, gde postoji tihi sukob izmedju stalno zaposlenih i zaposlenih na odredjeno, Ubljana i Valjevaca, gde se strogo propisane mere zastite ne postuju, gde ne postoji ni dovoljan broj ormirica i mesta u svlacionicama kao ni htz opreme hvala Bogu da se nesto mnogo pre, ni gore nije desilo. Zvrnda crveni alarm da se nesto promeni u fabrici.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 19. i 20. oktobar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milan Stanković - SevdahBaby

Danas je verovatno poslednji bastion profesionalnog novinarstva u Srbiji.