Nestorović: Mislim da je virus korona sigurno bio u januaru kod nas

Ostavite komentar


  1. Slabi virus”Italija” ali ostali ?
    Polako doktore razmislite!
    Ako je bio u januaru a mislim da je bio i u decembru, biće da je bila neka blaža varijanta ! Izgleda da ovaj virus kruži sa životinja na ljude pa opet životinje ! Da li to može da ga osnaži?

  2. Doktore, Vi delite moje iskrene simpatije, ali Vase izjave dozivljavam kao izjave iz rubrike „verovali ili ne“ iz nekadasnjeg Politikinog zabavnika.

  3. Misliš, u januaru? A u februaru si pričao da postoji samo na facebook-u. Dogovori se ti sam sa sobom, i ne moraš da nam kažeš šta si se dogovorio.

  4. Ovaj covek je mnogo cudan,zavisno kojim novinama daje interviju.drugi talas nece postojati to kazu veliki naucnici.kako mozemo da budemo sigurni i za prvi talas,sve i dosada deluje kao plansko odradjivanje prljavih poslova svetskih drzava.

  5. U januaru virusa je bilo u pola evrope, samo ste se vi neki „politikanti“ više sprdali sa gradjanima nego sa virusom. Kada ste kasno videli da je djavo odneo šalu onda ste mrcvarili gradjane. Sva sreća da teritorijalna inficiranost Srbije je bila mala tako da su prirodne posledice male.

  6. Ako je virus „naš“ onda su kao posledica viremije našega soja „prah i pepeo“ takođe „naši“.

  7. Ako virus slabi to znači da supruge mogu slobodno da se vrate iz šopinga u Milanu sa punim kesama?.
    Nestor je „sve pogodio“ što je gađao, pa se plašim da „ne pogodi“ i ovak drugi talas.

  8. Čak i da je bio, kako kaže stand up zabavljač vladaoca, reč je o “ najsmešnijem virusu u istoriji“ koji se može naći na fejsu. Po njemu i zemlja je ravna ploča sa napredovanjem u prošlost. Ružičasto!!!!

    1. Počujte doktora. Virus je bio tu još u januaru. Naravno da je bio tada. Bio je jos u decembru. Cim je buknuo u Vuhanu dosao je i kod nas. Udisemo svi isti vazduh i ljudi su se vraćali iz Kine. Ceo tim za koronu je apsolutno razočarenje.

  9. Ako se nema dokaza a svojevremeno se nipodastavala pandemija, bolje da se sada cuti jer posle bitke svi generali su pametni! Ova izjava nikoga ne obavezuje i otprilike glasi: Na onom brdu ili ima vode ili nema vode!

  10. Smešno je i tužno da Danas objavljuje i jednu reč „najmešnijeg doktora“, koji ima najveću kolekciju „lupanja“ i koji ne prestaje.

  11. Filozofija beuspešno pokušava da odgovori na pitanje: Ko smo. odakle smo došli i kud idemo.

    „Mi se približavamo istini samo utoliko koliko se udaljavamo od života“ – kaže Sokrat pripremajući se za smrt.
    A Njegoš bi rekao : „Ko posrne – mudrovat mu brane“!.

    Baš kao da je mislio na ovog doktora koji je posrnuo tada kad je istrčao kao ždrebe pred rudu i sad pokušva da reterira i sve zabašuri.

    Nije sramota priznati ako se nešto ne zna…

    Naprotiv opasno je kada se neko predstavlja kao „sveznalica“ kao bugojanski pacov, koji stalno pokušava da nam se kao takav predstavi.

  12. Zvuci cudno ali on mi je od svih doktora u strucnom stabu najdrazi!

  13. Druže, ja sam ga odbolovao još u decembru, a ima indicija da je u Beograd stigao još u novembru. Mnogi to tvrdr iz ličnog iskustva. lečili su me mesec dana sa 2 rantibiotika, slabiji i jači, da bi na kraju primio 14 inekcija penicilina, ali ništa nije vredelo. Na kraju sam ga sam pobedio.Ovo je „fabrička proizvodnja“ 100%.Doktorka pojma nije imala da mi postavi dijagnozu, jer takav slučaj nikada nije imala. Možda me je spasio gamaglobulin, koji sam primio kad su bile velike boginje.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 3. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Dragan Velikić, pisac

Danas su jedine dnevne novine koje ne uređuje podzemlje.