Netanjahu: Otkriveno da je Hezbolah pripremao invaziju Izraela

Ostavite komentar


  1. Izrael je izvršio invaziju na Palestinsku teritoriju i pola Libana besomučno bombarduje na nepravdi Boga , da se ne priča šta rade ljudima još od 1967 godine od tada je ejdna vrsta olupacije i kako ih maltretiraju i to sa sve vojskom upadaju im u kuće, maltrretiraju im decu, a sada 2024. godine i naseljava okupiranu oblast suprotno Ženevskoj konvennciji broj četiri a ta je da onaj ko okupira neku oblast ne sme da je naseljava ili preseljava svoje stanovništvo koje tu nije stanovalo ranije ili da ih dovlači ko zna odakle ,a to se radi , odmah im daju državljanstvo i državne olakšice za život svim doseljenicima na okupiranoj teritoriji a ovo što sada kaže Nejanahu u prevodu bi moglo biti : da Izrael priprema invaziju na ………….
    Izrael vodi rat protiv svetskog prava koje je do sada postojalo i koje je još uvek važeće .

  2. Hulja od čoveka gleda ga ceo svet i laže. Pored cionističke države i Amerike i svog oružja koje imaju njima bi bilo drago da imaju samo drvene toljage. Naravno kakvog komšiju imaju i treba da imaju najbolje oružje kako smiriti takvog krvotoka jedino da oseti bol i gubitak to će ih na neko vreme smiriti još cionisti ne znaju koliko im je vojnika poginulo kad saznaju skinule krvotoka sa vlasti. Podrška Palestincima i Libancima.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 25. oktobar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Antonela Riha, novinarka

I pre nego što sam se učlanila u Klub čitalaca Danasa kupovala sam jedino Danas.