Nezadovoljstvo u policiji je ogromno, čekaju trenutak kada će da kažu:“E, sad je dosta“: Momčilo Vidojević o lošoj situaciji u MUP-u

Ostavite komentar


  1. „Šerovanje nije
    ispunjena građanska dužnost,
    lajkom se ne poziva
    na neposlušnost… „

  2. Nemojte da se deranžirate. Izdrźite joś malo, znam da moźete. Oslobodiće vas onaj narod koji ste pendreĉili po ulicama i njihova deca koju ste hapsili kad protestvuju. Tuźno, i jadno da se ĉoveku smuĉi. To što vi ĉekate.

  3. Jeste čemer jad i beda al on ima palicu stopka pa će namlati,a gde mi obicni smrtnici da namlatimo?Ajde bre samo policija,prosvetari i medicinari…pa jel ima jos neko u ovu državu?Policajcu u redu ovi po terenu al žali mi se saobraćajac na platu,a nosi ajfon od ciglu!!!!Brat mi medicinar,nije video covid,radi i privatno i drzavno aj pa i njemu povecanje.Drugar mi nastavnik,4 meseci ne radi godišnje, i njemu povecanje.Crni ja gde ja da se udenem.

  4. Pa kupili smo vam sve ,i pendreke i oruzje i sva ta vasa sredstva ,medjutim cutite i trpite politicki teror ,kladim se da cete opet da nas prebijate po ulici ,dok cutite i trpite.
    Oooo jadni vi.A nama ko smirgla usi.
    Jer ste vi vi a ne mi svi.

  5. Sve vam je lepo objasnio Krki.Ziv sam primer,kazna za prekoracenje brzine 10.000 dindzi, „na licu mesta“ 5000 dindzi .Prijanovici .

  6. A šta čekate? Da vam narod donese slobodu? Stegnite da ne napišem vulgarnost pa stanite uz narod pa i vi na ulicu. Čega se bojite? Da će vas kolege pendrečiti kao što su tukli decu i žene na protestima? Pa i pendrek ima dva kraja.

  7. Isto vazi i za nemedicinsko osoblje, nezadovoljstvo sa malim platama / minimalcom/, jedva cekamo izbore da se smeni vlast i dodju odgovorni

  8. Gde je nemedicindko osoblje , i oni su dovedeni do ponora, samo smena vlasti ima da dovede dobro

  9. Da dočekano i to čudo!

    To je valjda i jedini način da se nešto promeni. Sve dok ga čuvaju, džaba krečenje.

  10. Nemà od toga nista. Bio sam rezervista u MUPu godinama i znam ih dobro. Uvek kukaju i žale se jedni na druge, ali značku im ne mozeš uzeti ni hiruškim putem. Lisa Simson iz serije Simsonovi je lepo objasnila čemu služi policija. Da omogući grupi od 3% populacije da pljačka, ponizava i maltretira onih 97% ljudi.

  11. Sadist, dileri, hrvatski spijuni,slovaci. dodjosi,karajisnici,bosanci veterani domovinskog rata od zla oca i gore matere.Niko nezna sa koje su planine iz pecine dosli i odma u plavo odelo.Glavni kriterijum da bi bio policajac u opstini Becej !!!!

  12. Pitate se šta čekaju. Pa 1000 dinara veću platu. Policija je to i sa malim su zadovoljni

  13. Da li se ikad iko od vas iz Danasa zapitao zašto je M. Vidojević isteran iz službe? Ili iz sindikata kojim je predsedavao, pa je napravio ovaj Novi PSS sa 10 članova? Koji kredibilitet on ima da mu dajete medijski prostor? Imate toliko njih neukaljanih koji bi mogli sve ovo isto reći što i on, pa i više. Ovako samo brukate sebe, jer pokazujete da vam je nebitno ko govori protiv vlasti, bitno je samo da se govori.

Ostavite komentar


Društvo

Zašto su baš Ćuprija i Smederevska Palanka najtopliji gradovi i da li ćemo ovog leta prevazići rekord u temperaturi iz 2007. godine? 10

Zašto su baš Ćuprija i Smederevska Palanka najtopliji gradovi i da li ćemo ovog leta prevazići rekord u temperaturi iz 2007. godine?

Najtopliji grad u Srbiji i danas je bila Ćuprija, gde je u 15 časova temperatura vazduha bila čak 41 stepen Celzijusov, dok je 40 stepeni izmereno u Smederevskoj Palanci, a po 39 stepena bilo je u više od deset gradova širom zemlje. Mnogi se pitaju zašto su baš ova dva grada iz dana u dan najtoplija, a klimatolog Vladimir Đurđević objašnjava za Danas zašto je to tako.

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Miloš Timotijević, glumac

Čitajte Danas, mislite svojom glavom.