Nezavisni sindikat prosvetnih radnika Srbije: Zloupotrebe profesora u predizbornoj populističkoj radnji

Ostavite komentar


  1. Sramno je šta se očekuje od nas i na šta smo primorani, i opet bez ikakve nadoknade za rad vikendom.
    A druga stvar je ta šta ako pri unošenju podataka u tabelu omašim broj, ko će biti odgovoran za to? Mi nismo računovođe. Ovaj deo posla nam je potpuno nepoznat.

  2. Ja kao roditelj dajem punu podršku profesorima da NE rade ovo.I sama sam na papiru mog deteta dopisala „da u druge svrhe se ne sme koristiti“! Zamislite samo koliko će biti i grešaka i prekucavanju.Inače sve škole imaju već sve podatke o deci, postoji i e dnevnik, samo smo mogli da dostaviti broj računa, a ne ovaj cirkus!

  3. Ja ne znam kad smo mi u toj struci postali tako… takvi. Je l dobio ko napismeno da to mora da uradi? Je l dobio na osnovu čega mora? Gde se dede samopoštovanje? Šta bi se desilo kad bi odbili svi? I najvažnije, zašto ne odbiju svi? A da. Volimo da kukamo kako nam je loše (a stvarno jeste), ali ne želimo da nam bude bolje, jer kako bismo onda kukali, a to i udvorištvo najbolje nam ide

Ostavite komentar


Društvo

Protest protiv Rio Tinta u Valjevu: „Ako odbranimo grad odbranićemo i državu“ 8

Protest protiv Rio Tinta u Valjevu: „Ako odbranimo grad odbranićemo i državu“

"Nema politike, ideologije zaboravite to. Moramo svi zajedno da delujemo, politika je nebinta, važna je samo ideja da odbranimo naš grad. Ako odbranimo grad odbranićemo i državu", poručio je sa skupa okupljenim građanima u Valjevu reditelj Zoran Đorđević koji živi u Brazilu. Na gradskom trgu trgu u tom gradu u toku je protest protiv Rio Tinta i iskopavanja i eksploatacije litijuma u Srbiji, ali i u valjevskom kraju.

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Tatjana Mandić Rigonat, pozorišna rediteljka

U ovoj medijskoj prašumi dezinformacija, poluinformacija, laži i propagande u kojoj živimo, Danas je list koji piše u našem interesu, interesu građana.