Nezavisnost u odlučivanju važnija od posebnog računa

Šta se krije iza predloga Muamera Zukorlića za promenu sistema akreditacije visokoškolskih ustanova

Ostavite komentar


  1. Kako ovog "postenog" muftiju nije stid da bilo sta kaze, kad je prodao toliko nevazecih diploma, i protivzakonito drzi dve zene u svom haremu? A i vi Danssovci sto mu dajete prostor.

  2. Pitam se u kojoj je frakciji muftija Zukorlić? U onoj Gulenovoj ili Erdoganovoj? Srbija je najneobaveštenija zemlja na svetu kad joj je muftija na čelu nekog tela u obrazovanju! Zar ne vidi šta se događa u susednoj BiH po tom pitanju!? A , možda, i sve zna, samo što joj odgovara da bude opet uređena na osmanlijski način i pod njihovim uslovima. Neki to smatraju napretkom, ništa Evropa! Dobro je što je svet širok, pa se može pobeći sa tog prostora! I to što pre! Ni Rusija nije toliko zaostala naspram ovog što se na Balkanu događa.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bisera Veletanlić, muzičarka

Danas je list koji je društvu apsolutno neophodan. Šteta što nema više listova poput Danasa.