Ničić o lekaru koji je vratio odlikovanje: Prikupljanje političkih poena

Ostavite komentar


  1. Ničicu…..tvoj moždani sistem radi po principu ko da više!
    Ranije je bio Dinkić …sada Vučic….sutra ko zna!
    Vrati se u zadrugu , jer je tvoj mentalni sklop na njihovom nivou, a časne ljude ostavi na miru!

    1. ,,Moralna gromada“ iz rijaliti programa. Nemoguce je da Vucic u tom kraju nema moralnije, pametnije, humanije ljude od ovih sadasnjih lokalnih vlastodrzaca

      1. Sigurno nema bolje jer svaki domaćin i razuman čovek neće podržati Vučića ni po koju cenu.

  2. E,moj gradonacelnice ili vec neko ko pise tuk na luk tekstove:vec 30 godina ovaj ostatak Srbije se koprca u jalovoj politici,seksu i fudbalu.Kakvi politicki poeni,cenzusi i ostali ulicarski bakraci.Nazalost sve se svodi na otimacinu,kradju,ubistva.Treba malo promisliti jer narod se ne boji takvih.

      1. Ko i malo poznaje prilike u Zaječaru kao i lik i delo Boška Ničića zna da je doktor mislilo upravo na njega.

  3. Posle izbora ova dvojica u koliciji u Zaječaru, a po naredbi AV, kao da ništa nije bilo.( sa verovatnoćom od 99.99%)

  4. Boško Ničić… Večiti student koji je fakultet završio sa 40 godina. Promenio u životu sve moguće stranke (Gojkovićka je za njega mala beba), da bi zamislite završio u sendvičarskoj. Verovatno proteran iz rodnog Bora je našao da napada jednog školovanog čoveka koji se bori za život ljudi. Srbija svemoguća zemlja…

    1. Neznam na koji fakultet mislite poštovani Hm. Poznato je da g. Ničić ima diplomu Megatrenda, koji je inače bio u velikim poslovnim odnosima sa Gradskom upravom u vreme predhodnih mandata Ničića

  5. Da nije predsednik i Vama bi „brutalno“odgovorio na to Vaše pismo,ali zato eto Ničića,nigde pomenutog,a upotrebljenog.

  6. Sta znaci imace „pomoć Gradskog odbora SNS“? Da li u Zajecaru vlada SNS ili institucije gradske vlast, sudstvo, policijai,…?.

  7. Lično mislim da tvrdnje tog VD gradonacelnika nikako ne odgovaraju istini…Pripadnici vladajuce sekte jesu siledzije..neobrazovani i kadrovski opremljeni kupljenim diplomama…Tako da po mom misljenju svaki orden, priuznanje aktuelnog predsednika SNS-a je uvreda i za intelekt ali i za pojedinca…

  8. U svom saopštenju doktor Ristović ne spominje g. Ničića, niti bilo koju instituciju gradske vlasti. Zato je nejasno istupanje Boška Ničića u ovom slučaju. Čini mi se da je ovde u pitanju ono ,, ko je šupalj taj zveči,,

    1. Ako je istina što priča Ristović, onda je to tužno, ali i da nije tako sve se da proveriti.
      Zašto se Ničić javlja za reč?
      Valjda je to posao za MUP.
      I zašto odmah vraćati odlikovanje ?

  9. Ako je istina,uzas,
    pod hitno sve ispitati,sta se desavalo u periodu od primanja nagrade do predaje.Javnost o svemu utvrdjenom obavestiti,“tuzilastvo je sigurno pokrenulo postupak“

  10. Čovek je moralno postupio, a da bi izbegao odmazdu, ukazao je na pritisak kojem smo svi izloženi od članova partije (od 1945. do danas)
    Inače, gde su medalje za zasluge u borbi protiv pedofilije, krađe dece ili pobeđenih kancera, izlečene dece sredstvima iz humanitarnih akcija?

  11. Mišići tvoj najviši domen je farma i parovi. Čekaju te Kiki, Miljana, Milijana.

  12. Kako može da sakuplja političke mrvice čovek koji je zlatnom medaljom odlikovan za zasluge od predsednika države.Čovek ima pravo da vrati medalju ako po njegovom mišljenju za to postoje razlozi.A zašto vas to toliko iritira ako za to razloga nemate.

  13. Ja sam rođeni Zaječara i živim u Zaječaru, ne ZajČaru kako i danas izgovara naš trenutni gradonačelnik. Mogu reći da je Boško Ničić unazadio naš grad i nas građane. Prevara za prevarom. Lopovluk za lopovlukom. Nestručan kadar uz njega, Megatrendovci, a školovani ljudi na birou (oni koji su ostali u Za). Možda smo najsiromašnija opština u Srbiji. Ali zato Ničić gradi vilu sa bazenom na Lubničkom brdu. Da nema Bugara, bar pre ove korone, stavili bi katanac na grad. Sreća pa su Bugari agilni u dolasku i trošenju.
    Nisam pripadnik ni ovog lekara, pošto i njega znam. Ali bar još uvek častan i u ovom trenutku mnogo bolja opcija. Nadam se da će lopov da odrobija svoje i da ce da mu se uzme sva moguća imovina koju je nezakonito stekao. Kao i njegovim pajtosima. Hvala na pažnji.

  14. Nema sumnje u dr koji je vratio medalju i njegovu reakciji. Doterali su ga do zida i čovek nema gde više….ovo su potezi čoveka koji nije u svetu polusveta i šljama. Podrška za dr !

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 18. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Danica Vučenić, novinarka

Danas volim jer je nepoverljiv prema političarima i preispituje i sumnja u svaku informaciju.