Nikad više vozom od Zrenjanina do Vršca i Sečnja, a preko Lazareva

Ostavite komentar


  1. Da li je moguće da se neko pri zdravoj pameti buni što se pruga, koja se ne koristi 25 godina ruši, pa se još i šine proglašavaju za „kulturno istorijsko blago“ jer su proizvedene u čeličani gde su vučeni profili za Ajfelovu kulu? Bože svašta u zemlji Srbiji …

  2. Pruge „nestaju“ u Vojvodini poslednjih 30 godina. Da nisu i njih odneli Slovenci?

  3. Naravno, sve da se pokrade iz Vojvodine, da bi se prodali ili montirali negde po Srbiji. Šta ste tako bitno uradili za Vršac??Ko normalan je glasao za vas? Kradu rezerve, prodali ste žito Albancima, prodao se bakar sa železnice i još mnogo toga što još ne znamo…. Dno dna

  4. Dok „Soko“ jezdi između BG i NS, kod ZR se trajno skidaju šine. Cene cargo transporta neuporedive. U Švajcarskoj se kamioni u tranzitu tovare na el.vozove, čuvaju autoputeve, vozače, smanjuju zagađenje, a ujedno prodaju i svoju el.energiju. Nama je ovo poruka, vozićete se u budućnosti na uvoznu naftu a ne na domaću struju. Skuplje je, više zagadi okolinu, autodestrukcija, samoubistvo iz zasede, 2x do smrti i nazad…Hvala p(r)olaznicima SNS akademije mladih antitalenata što dežuraju i nedeljom. Njihov IQ I moral su sveukupna mera našeg proS(p)eriteta u budućnosti Srbije…Orwell bi nam pozavideo

  5. Vojvođansko društvo za železnice? Gde li ti žive, da li su se ikad vozili tim starim železnicama čije sz stanice po 1-5 km od centra grada?

  6. Prodali su zemlju za sendvič i crvenu i bolje ne zaslužuju.Podrška predsedniku i molba da ne zaboravi da preore i puteve.

Ostavite komentar


Društvo

Zašto su baš Ćuprija i Smederevska Palanka najtopliji gradovi i da li ćemo ovog leta prevazići rekord u temperaturi iz 2007. godine? 10

Zašto su baš Ćuprija i Smederevska Palanka najtopliji gradovi i da li ćemo ovog leta prevazići rekord u temperaturi iz 2007. godine?

Najtopliji grad u Srbiji i danas je bila Ćuprija, gde je u 15 časova temperatura vazduha bila čak 41 stepen Celzijusov, dok je 40 stepeni izmereno u Smederevskoj Palanci, a po 39 stepena bilo je u više od deset gradova širom zemlje. Mnogi se pitaju zašto su baš ova dva grada iz dana u dan najtoplija, a klimatolog Vladimir Đurđević objašnjava za Danas zašto je to tako.

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milena Minja Bogavac, dramaturškinja

Svojevremeno čitala sam sve dnevne novine u nadi da ću tako biti najobjektivnije informisana. Od 2013. godine do danas čitam isključivo Danas.