Niko neće u komisiju za Šapićev doktorat

Univerzitet Union ni posle sedam i po godina ne uspeva da stavi tačku na slučaj osporene doktorske disertacije predsednika opštine Novi Beograd

Ostavite komentar


  1. Mora da je taj rad „mnogo težak“ kad niko neće u komisiju! Ili ne sme? To je siguran znak da tu mnogo šta ne valja!

  2. Plagijator je isto što i lopov. Ukrao je nečije delo. Bez obzira na to koza je nastavila da čuva kupus, a može da se desi i da magarac čuva seno uskoro. Da li neko vidi ironiju u svemu tome?

  3. Ne Kontam zasto nisu Doktorat napravili u zvanicnim institucijama I tako izbjegli Probleme.

  4. A hoće da rade i primaju visoke platu na univerzitetu, da zapošljava svoju decu samo na visoke funkcije, da rade samo nekoliko meseci godišnje, da ima sve privilegije a da otimaju onoliko koliko oni misle da im pripada.

  5. Ma kakvi lazna. Sve sto kazu to nije istina. Pa takva gromada ljudska i njegove kolege. I svi na istom fakultetu. Ma dajte molim vas

  6. Kod podosta „uglednih“ članova SNS-a je sve lažno kao i njihova cela partija. Znamo i čija je ta partija skoro kao privatno vlasništvo- najvećeg političkog lažova u istoriji Srbije Aleksandra Vučića!

  7. Čovek sa sumnjivim doktoratom, potvrđenom ilegalnom gradnjom je kandidat za gradonačelnika majko moja jel to normalno. Pa ko vi normalan glasao za ovakvu muljažu i kriminal

  8. Ako nije promovisan onda nije doktor nauka. Odbranom doktorske disertacije stice se neophodan uslov za promociju dok se zvanje doktora nauka se stice promocijom.

  9. Auuuu, izgleda da se još nisu rodili takvi koji bi pristali da uđu u komisiju za “političke instant doktorate“?!

  10. Treba preispita sve magistrature i doktorat zadnjih 30 i slovima: trideset godina! Tek tu ima plagijata.

  11. Naučio da spinuje i odlvlači pažnju na drugi kolosek. SNS taktika, već viđeno toliko puta

  12. Da nema ilegalne gradnje i lažnih doktorata , glasajte za opoziciju na izborima . Pozdrav

  13. Pustite coveka, on i nije promovisan u doktora. Niti ce biti. Ni mentori tog doktorata nece u komisiju jer Sapic nije nI u jednom strucnom casopisu objavljivao svoje radove. Ako ih je uopste I imao…

  14. Sapic jeste doktor.Ali za pokvarenost,korupciju I neljudskost.Takvih doktora,ljigavaca imamo I previse

  15. Kad će ti večernjaci da se ukinu.Brukaju i sramote ovu državu a niko još nije odgovarao zbog prepisivači ne.Fakultetski obrazovana deca idu van da traže posao a večernjaci u politiku.

  16. Treba proveriti i osnovne akademske studije, i to svih ljudi koji rade u državnim i javnim institucijama.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zdravko Šotra, filmski režiser

Danas čitam danas, Danas sam čitao juče i sutra ću čitati Danas zato što je to sve što nam je ostalo od dnevne štampe.