Nikola Jokić: Predizborni džoker

Ličnost Danas

Ostavite komentar


  1. Mislim da je Novak odoleo. Najviše što je dobio dotični kandidat je Novakova zahvalnost za podršku a da za više nije bio ni spreman ni, verujem, voljan da pruži.
    A da je nuđen i „neodbojajućim ponudama“ verujem da jeste.

  2. Ukoliko Jokić ne igra za reprezentaciju, on je za nas isto kao i stranac i zašto bi se uopšte pisalo o njemu i ukazivala mu se pažnja.

  3. Mada iskreno,i ako je istina,mene lično baš zabole koga podržava Nikola Jokić!!!!

  4. Cist dogovor posto je srusio na vencu 3 kuce ,u zasticenom istorijskom delu grada,da bi napravio sebi kucu,i hipodrom je privatizovao.a braca i tata podrzavaju lokalnog kriminalca ,sivu eminencinu SNS-a,sa kojim ih vidja citav grad. Tako da je sigurno potpisao podrsku,a da vi da provodi vreme sa konjima ,to je oke ali treba da ogranici samo na zivotinje!

  5. Glupo je vise trositi reci na ovog decka. Istorija pokazuje da talenat za sport, umetnost, nauku i visoke moralne osobine ne moraju uvek da idu ruku pod ruku. Mene licno i tako ne interesuje od kada je prosle godine zdrav i prav odbio da igra za reprezentaciju na OI. Zato ce neko uvek biti Sale nacionale, ili Luka Doncic, legenda slovenackog, a po prezimenu i srpskog sporta, a neko drugi uspesan NBA kosarkas srpskog porekla.

  6. Počnite da se navikavate : odlazeću opoziciju čekaju crna vremena, pa tako onda i opozicione medije. Posle 3. aprila 2022. nećete se baš mnogo najesti ‘leba od pobeđene kvislinške propagande. Ruku na srce, dosta je bilo i vas i NATO-a na ovim prostorima. Možda vas Jokićeva podrška predsedniku urazumi : u Srbiji odavno nema mesta za propagandu gimnastiku ambasada država članica NATO.

  7. Stvarno ponizavajuce ,a te gromade poput jokica,djokovica….pa da li im je to toliko znacajno da podrze bilo kog politicara

  8. Naravno. Cim imas pare odmah si za vlast. Sve sredjeno u domovini samo da banes.

  9. @M1 mozes da pretis koliko hoces ali izgleda da se strah uvukao u one koji te salju da komentarises vece pred izbore. Radice nezavisni sudovi prekovremeno koliko vas ima – veruj mi.

  10. Nikola Jokic je gde treba uvek u centru paznje zbog kosarkaskih vestina, a gde je u „intelektualnim“, seljackim, „akademskim“ i „elitnim“ krugovima Srbije i ovim tabloidcinama – ….bole nekoga zbog cega je u centru paznje ..

  11. Samo da poručim ovim momcima i devojkama što botuju i pišu lazne komentare…i vi ćete posle 3 aprila placati 200 din litar goriva i sastavljati kraj sa krajem..i zato kada god budete izvadili novcanik i placali nesto u prodavnici, setite se da ste vi licno zasluzni za „lep“ zivot!A ja ću samo pričati „i treba, dabogda 500 din bio litar“….

  12. Pa sta Ako je potpisao, nece valjda njegov glass da odredi Da li Ovi nastavljaju da zaludjuju ovaj narod, Ili mi ovde odlucujemo ko dobija vlast.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 9. oktobar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Igor Brakus, radijski voditelj

Kao što sam naziv kaže, ako danas ne saznamo ono što se dogodilo danas, već sutra će biti kasno.