U velikoj sali Gradskog odbora SPS Požarevac održana je gradska konferencija Saveta socijalističke omladine Požarevac. Za predsednika je izabran po drugi put Živković Nikola, rođen 1985. godine, osnovnu i srednju školu završio u Požarevcu, sada na studijama Beogradske poslovne škole, visoke škole strukovnih studija, radnik Gradske uprave Požarevac.


Za potpredsednike izabrani su: Stević Nikola 1991. godište, student mašinskog fakulteta; Ćerimović Branislav 1985. godište, visoka stručna sprema; Stanimirović Dušan 1988.godište, preduzetnik; Ranisavljev Dragan 1984.godište, visoka stručna sprema. Za sekretara Saveta socijalističke omladine Požarevac izabrana je Stevanović Maja 1984.godište, ekonomista u oblasti menadžmenta.

Novoizbrani predsednik omladine požarevačkih socijalista Nikola Živković nakon što se zahvalio na ukazanom poverenju rekao je da mu je ukazana veliku čast što je po drugi put izabran za predsednika, ali to ukazano poverenja njegovih drugova i drugarica koji su ga izabrali, mora da opravda svojim radom i odgovornošću.

– Socijalistička omladina Požarevca u proteklom periodu beleži stalni porast kako u broju članova tako i u kvalitetu realizacije ideja i programa stranke. Velika nada koja u nas polaže najviše rukovodstvo, na čelu sa predsednikom Ivicom Dačićem, obavezuje nas da u narednom periodu koji će biti ispunjen zadacima, istrajemo i pokažemo zavidan nivo sloge i organizovanost – istakao je novoizabrani predsednik Nikola Živković u svom govoru prisutnima.

On je naglasio da bavljenje političkim radom mladim socijalistima daje šansu da iskažu svoje potencijale, šansu da pokažu koliko stvarno vrede i koliko se dobro snalaze u teškim situacijama

– Od danas za socijalističku omladinu Požarevca ne postoji ne rešiv problem ili prepreka koja se ne može preskočiti – na kraju je svima poručio stari predsednik socijalističke omladine koji je po drugi put uzastopno izabran na tu funkciju.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari