Nikolaidis: Crnoj Gori i BiH svejedno ko je na vlasti u Beogradu, većina potencijalni agresori

Ostavite komentar


  1. Što prenosite ove političke pamflete? Gde je dijalog na sajtu Danasa? Nema ga

  2. Najblje bi bilo da crnogorci odu iz Srbije, pošto smo im neprijatelji, taman da mi u Srbiji prodišemo.

  3. Bravo za autonomiju .info vec godinama najozbiljniji portal na ovim prostorima
    .

  4. Kada bi poštovali osnovna prava Srba npr. na slobodu veroispovesti i privatnu svojinu, odnosno u BiH pravo na život i ono što piše u Dejtonskom mirovnom sporazumu, niko vas nebi dirao! Nisu Srbi išli preko mora i pravili kolonije i dovodili roblje nego se borili za goli život protiv džihadista u BiH, odnosno za osnovno pravo na jezik, slobodu veroispovesti i privatnu imovinu u Cg.

  5. A u cemu se sastoji srpski velikodrzavni projekat u zastiti imovine SPC u C.G,trazenja prava na jezik ,pismo,zastavu,prava manjine sve ono sto imaju i treba da imaju Bosnjaci,Albanci a nemaju Srbi ????

  6. Vladali su 50 godina uz pomoc Tita i pendreka.A mapunili su i groblja Srbima.Dali su im bas lepo ime-pasja groblja.Pa malo sta su im dedovi i ocevi radili,evo i njih.Nonstop traze opravdanje za buduca nedela,ako se oni budu pitali.Samo da nadju pokrice i pokrovitelja.NDH.

  7. Državni činovnik, savetnik Ranka Krivokapića, vatreni separatista …dobitnik Evropske nagrade – po receptu: evropske pare a glasovi crnogorskih građana, koje su mu obezbedili aktivisti SDP i DPS-a.

    Sve u svemu mali Mile Budak.

  8. Tipicni milogorijanski FASISTA i to od onih jeftinijih, Milov rezim ga placa ispod hiljadu evra mesecno. Portal Autonomija pod upravom Gruhonjica i slicnih ne vredi ni komentarisati – vise su uradili na depopularizaciji autonomije Vojvodine od Vucica i Milosevica zajedno.

  9. Za one koji ne znaju,lik čitav život radi za mila i dps i uzima njihov novac za to – zna se kako napravljen novac.
    Pozdrav i napaćene Crne Gore.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 15. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Živko Gocić, vaterpolista

Danas volim zato što je objektivan i zato što u njemu pronalazim sve informacije koje su mi potrebne na dnevnom nivou.