Nikolić: Hrvatska zatrpava jamе u kojе su ustašе zakopavalе Srbе

Ostavite komentar


  1. Osuda koju je izrekao predsednik i vojvoda Tomislav Nikolić imala bi smisao i težinu da je tako postupio u slučaju sudske odluke o presudi Draži Mihailiviću.

  2. Tomo oladi. Ako se ti budeš zalagao kanonizovaće i Tompsona. Uživaj bre čoveče u tom mandatu, posle selo veselo pa upiši poljoprivredni fakultete, znaš više o šljivi nego pola profesora tamo nađi svoj mir pred očima ti je.

  3. I ja bih se zakopao u neku duboku jamu, svaki put kad predsednik progovori.

  4. Naš predsednik,se jako uzbudio i naljutio,što je Županijski sud u Zagrebu,poništio sudsku odluku donesenu pre nekoliko desetina godina pred komunističkim sudom,kojim se kažnjava sa 16 godina zatvora i gubitkom svih gradjanskih prava.Predsednik se toliko iznervirao,kako može da se promeni sudska odluka,kad je donesena pravično i dalekosežno,smatra naš predsednik.Medjutim,on zaboravlja,da je i on lično zaustavio (lobirao) sudsku presudu i sudski postupak prema jednom sportisti koji je posle bio predsednik državnog kluba "Crvene Zvezde" Dragana Djajića,koji je bio optužen za kradju novčanih sredstava kod prodaje igrača svog kluba Njeguša u inozemstvo.To su dvostruki aršini,kojim se naš predsednik služi.Sa jedne strane proziva Stepinca kao zlotvora,dok sam oslobadja jednog sportskog lopova,koji se obogatio kradjom i obustavlja dalji postupak,koji se pravno zove – lobiranje !

  5. Koliko se da primetit,isti ovaj "g."predsednik srbije " se uopšte nije uzbuđivao kada je rehabilitovan srpski saradnik okupatora,d.mihajlović! Sada se naprasno potresao zbog hrvatske odluke o uvaženom hrvatskom Kardinalu Stepincu ?!Neka prvo pogleda svoj plovak i dvorište (turski izraz),a posle da gleda preko tarabe i drugima drži predavanja ! Smarač !

  6. Kad god me prvi covek ovoliko postidi,setim se da smo mi gori od njega.Umesto da se bunimo protiv ovako jadnog predsednika koji nas sve bruka,mi branimo necije interese u Savamali,a protiv smo kakvog-takvog(sigurno i lopovskog)preuredjenja tog gradskog rugla na predivnoj lokaciji.Na stranu ljudska prava i nacin raseljavanja,ali ukoliko imamo ovakvog predsednika,tesko cemo ostvariti bilo kakav drugi cilj.
    Nasi politicari nece postati pametniji,ali mi moramo postati gradjani sa jasnim ciljevima,znanjem i odlucnoscu da to realizujemo umesto sto stalno tumaramo za slepim vodjama.

  7. Ni "g." predsednik ni drug ivica ne rekoše ništa o jamama kod Batajnice sa "asaniranim" Albancima sa Kosova,kamionu sa leševima u Dunavu… Kada će ova dvojica izaći u javnost sa imenima onih koji su odgovorni za egzekuciju braće Bitići ?

  8. Precasni Toma bi morao malo da povede racuna o svojim nastupima i izjavama.
    On zaista ne bi trebao da bude pozvan da drzi lekcije o zlocinima.Neka baci pogled na svoj najgledaniji video na You Tube i valjda ce mu biti jasno da treba da sedi u svojoj luksuznoj misjoj rupi, a ne da daje povoda da mu se drugi sprdaju

  9. Rekao to Tomo ili ko već, to jest istina. Vaša mržnja prema izabranom predsjedniku vaše države, prekriva i pijetet prema milion pobijenih i zaklanih onkraj Drine. Vidim, slažu se u komentiranju Hrvati i drugosrbijančići iz kruga dvojke. To vam je najbolji pokazatelj vaše objektivnosti. Na dobrom ste putu, nema šta.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 19. i 20. oktobar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelena Glušac, novinarka

Danas je važnije nego ikada braniti slobodu govora i kritičke misli. Zato čitam Danas.