Nikolić: Svi su počeli da se pridružuju pobednicima

Bivši odbornici DS formirali odborničku grupu "Jaka Šumadija"

Ostavite komentar


  1. Demokratama ne treba verovati. Posebno ne Sutanovcu i njegovoj bratiji. Pa svako normalan vidi da vise naprednjaci ne napadju DS. To znaci da posle narednih izbora treba ocekivati koaliciju SNS i DS. A ovi kragujevacki nesrecnici su izgleda samo prvi petlovi koji najavljuju potpuni krah i nestanak DS.

  2. Blago nama! Bas je "mudar" ovaj sincic. Mozda jedna od najpokvarenijih izreka na svetu, uglavnom koriscena u PEZORATIVNOM smislu je ona: "Ako ne mozes da pobedis, pridruzi im se!" To je osnov svakog ZLA, i odsustvo cak i tragova DEMOKRATIJE. A da ne govorimo o tome da bi takvo ponasanje dovelo do propasti civilizacije.

  3. Svi znaju da Radomir Nikolic kupuje odbornike. Tako je kupio i ovu grupu glupaka, koja gleda samo svoje interese. Na sledecim izborima ce ih nestati, jadnici, a DO i nije ovde, zabole ga sta se radi u KG.
    Siroti mali Nikolic, kad ode tata, ode i on. A ne vodi racuna sta se o njemu u stranci prica.

  4. Postoji prica o Kralju, koji je svome sinu dao knjigu, koju je trebao da procita u trenutku najvece nevolje. Kada je nevolja jednoga dana dosla, sin je otvorio knjigu i u knjizi je pisalo samo "Proci ce." Ono sto autor ove price nije rekao, to je da slicna knjiga treba da postoji i za trenutke najveceg bahacenja. Proci ce, Radomire Nikolicu.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Biljana Lukić, novinarka

Danas su profesionalne dnevne novine kojima može da se veruje.