NIN: Bivši direktor Krušika uplatio najmanje dve donacije Bezbednosno-informativnoj agenciji

Ostavite komentar


  1. Ma ne, Nebojsa i Bratislav jesu rodbina, ali u Krusevcu su svi Gasici. Naime skoro na svakoj firmi, fabrici, kafani i radnji stoji prezime vlasnika i to je Gasic. Velika familija, sigurno 50 njih, u gradu od 100.000 stanovnika, ali vidljivi. Valjda sposobni. Valjda.

    1. Nekada se pricalo o desetinama hiljada evra ili dolara, a sada sami milioni dolara. Ovo je stvarno da ti mozak pukne od njihovih lolovluka. Oni su sa ovim novcem obezbedili bezaniju. Ostace nekretnine, pa neka i one posluze necemu, jer su od naseg novca sticane.

  2. Ta donacija sigurno nije iskorišćen za fasadu i stepenište PU Valjevo jer je isto izgradjeno 2003 g. pa je nelogično da se posle relativno kratkog vremena nešto radi na fasadi i stepenicama.

  3. Što bi rekla ona pesma: Ima neka tajna veza? Kad bi nadležne državne institucije radile svoj posao mi bi brzo saznali o čemu se ovde radi.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Miloš Timotijević, glumac

Čitajte Danas, mislite svojom glavom.