„Prodali smo se Vučiću i ostali Đilasov tajkunski medij“: Milan Ćulibrk o intervjuu sa Vučićem u NIN-u koji je izazvao buru u javnosti

Ostavite komentar


  1. Pa da vidimo. ‘Oće li niti red ujutro pred kioscima? Imate li dovoljan broj da se ne šetamo po ladnoći ranom zorom?

  2. Bravo!!! Konacno se predsednik udostojio da da interviju jednom „tajkunskom“ mediju,neznam zasto se osudjuje NIN ali uvek pre donosenja odluka treba cuti obe strane,do sad na zalost to nije bilo moguce nadam se da ce novi izbori doneti i novo vreme.

  3. eto dosao ,,gazda,, da jednom cenjenom nedeljniku da intervju,, uspeh za , nin, bice tiraza i da eto taj list moze da ,zivi, i dalje..svaka cast ovom gl uredniku ..i kupujemo sutrasnji list …ako bude na kioscima…pohvala i svaka vam cast…

  4. Apsolutno nepotreban intervju, niti mi znaci sta je doticni rekao, niti cu ga odgledati-procitati. Znam da mi je on i svita oko njega unistila 33 godine zivota i ne interesuje me nista vise od njega osim da ode sa vlasti!!!
    Takodje smatram da je doticna nova vlasnica njihova!

  5. NIN…наравно да га нећу читати шта је рекао ..Ја..pa ja I samo ja

  6. Ćulibrk će morati još puno da se pere zbog intervjua sa Vučićem. Neće mu opozicija dopustiti da se tako lako provuče. Ali makar će NIN u tom jednom broju da poveća svoju mizernu prodaju.

  7. Intervju sa covekom , koji sve laze, zaista je suvisan. Pre ce biti da je on ocenio da ce mu taj potez doneti politicke poene, a vi ste potrcali da mu izadjete u susret.

  8. Iako je sef sekte dobio pitanja koja drugi novineri nesmeju da postave, NAZALOST ZNAMO NJEGOVE ZAMAGLJENE ODGOVORE TAKO DA NE OCEKUJEM NISTA SENZACIONALNO

  9. Vecu glupost niste mogli da uradite zašto mu davati medijski prostor kad vas on gazi, ali doduše svako ima svoju cenu

  10. I TO SAD PRED IZBORE,SRAMOTA ,SVE ZA PARE,NIN NIKADA VISE,JOS NAM JE FALILA SAMO JOS NJEGOVA NJUSKA SA NASLOVNICE NINA

  11. Čim je vrhovni komandant pristao na intervju znači da je rejting nizak….Ne pita koja je cena čim je došao kod Mice ,Culibrka ne onog iz pecenjare….

  12. … nin u službi perača savesti i zamagljivanja odgovornosti i kriminala „vođe“.

  13. Niste se prodali Vučiću već je gospođa Drakulić ranije dogovorila intervju pa onda vas nasankala. Ako do sad nije dao intervju niste ga ni sad trebali raditi da mu dižete rejting. Sve u svemu jako providno.

  14. Lik laže i spinuje već 12 godina. Zbog čega mislite da to neće da radi i u nekom intervjuu za NIN. Nije do novinara, do narcisoidnog psihopate u ulozi vođe je. On diktira narativ, manipuliše i okreće na svoju stranu. Intervjuom u NIN-u je želeo da podeli građansku javnost još jednom.

  15. „nova vlasnica Jelena Drakulić pitala da li bi uradili intervju sa Vučićem“

    Kako je to slatko. Ranije su izlazile bajke u edicijama, pa je tu bila Palčica, Crvenkapa.. Eto sad i jedne nove bajke.

  16. PO MOM MIŠLJENJU INTERVJU SA AV JE U REDU ALI NE U OVO VREME. (DOBRA KAMPANJA U KORIST SNS). ŠTA JE DOTIČNI REKAO IZJAVIO, UOPŠTE ME NE INTERESUJE.

  17. Konacno. Umorih se od toga da odasvud cujem ‘nema dijaloga’. Mediji pod kontrolom vlasti ne dovode opoziciju, takozvani ‘nezavisni mediji’ ne dovode vlast. Dakle, fali mi profesionalizam, dovesti gosta, razgovarati s njim bez vredjanja, bez osudjivanja….otvoren dijalog. Pa kad gost kaze neistinu, suprostaviti mu cinjenice. Gledala sam Jugoslava Cosica kad razgovara sa Marinikom Tepic i kad razgovara sa Milicom Stamenkovski. I to nije profesionalizam, jednostavno vidi se potpuno razlicit odnos, koji uopste nije u redu.

  18. A sto ste Vi, Vojislave, videli (cak ni to niste PROCITALI) samo naslov, pa donosite sud kako je doslo do intervjua?
    Svi ti tzv. tajkunski mediji (N1, Nova rs, Danas…) odavno su uputili po ko zna koliko poziva i Nepomeniku i njegoj glasnogovornici Ani da dodju da daju intervue, ali ni on ni ona (a ni drugi iz SNS sekte) nemaju „petlju“ da se suoce sa profesionalnim novinarima. Samo da kazem da pravi novinar uvek hoce da cuje sve strane koji su bitne za ono o cemu hoce da pise, a ovde jedna strana uporno izbegava (Ruzicevo gostovanje kod J. Obucine malo razvejava oblake koje namecu SNS i SPS sekte) Zato veliko „bravo“ za NIN.
    PS Otisao sam u penziju kao novinar i napravio mnogo intervjua i razgovora, ali sa Nepomenikom i jos nekima ne bih imao stomak.

  19. Da čujemo drugu stranu.
    Joj sjajno, kao da smo u Finskoj.
    Taj čovek treba da je u zatvoru, da ne dužim, a onda možda i mogu da čujem njegovu priču.
    Slažem se sa svima koji ovo neće čitati.

  20. Vučić NIKADA ne govori istinu, tako da me intervju sa njim i ne zanima. A ni sa Djilasom. Gde baš njega nadjoste od cele opozicije?

  21. Nije se Ćulibrk prodao.Problem je u tome što mnogo nas zna kako će Vučić odgovoriti na ma koje pitanje.Na pr.“Šolaka niko nije video …“i t.d. i t.d.

  22. Koliko su platili Vučiću za intervju, da im podigne tiraž, mora dasu bili pred bankrotom.

  23. Platio Vucic od nasih para da se radi intervju jer mu rejting pada.
    A pada i jer puno laze.
    A da dajem jos i tesko zaradjene pare da citam njegove lazi ~ sto bi rekao prosli diktator ~ malo morgen.

  24. Vlasnica naredila mora intervju sa Vucicem inace sledi otkaz. A Culibrk nije lud da dobije otkaz. A nije mi jasno kako moze novina u vlasnistvu zapravo Vucicevih tajkuna da bude opoziciona. ?? To je kao objektivno novinarstvo, ko vise plati o njemu se pise.

  25. Glupost je univerzalna, nije rezervisana samo za Vućićeve glasače, odatle i napadi na NIN.

  26. Jelena Drakulić je pitala Ćulibrka da li bi urafio intervju sa Vučićem? Sada, deset dana pre izbora! Šta bi bilo da je Ćulibrk rekao, ne? Poštujem Ćulibrka, ali smo toliko puta prevareni, lagani, da više ne mogu da verujem nikom.

  27. Znači ove nedelje Vučić, a sledeće Djilas. Moglo bi se reći dva lica medajle. Nema nama spasa!

  28. Znači, Jelena Drakulić, vlasnica sa prenetim vlasništvom, koja je rekla da se neće mešati u uredjivačku politiku, diskretno počinje svoju pravu misiju. Ni ja se ne bih mešala, ali bih gospodina Ćulibrka zamolila da ne pomaže i da otkaže intervju sa Djilasom. I da ga ne stavlja u istu ravan sa Vučićem. Kontraproduktivno je u ovom trenutku. Nadam se da će i Đilas to shvatiti i odbiti, odnosno da će „biti zauzet“. Umesto njega možda bi opozicionim biračima bio zanimljiv intervju sa Ponošem, Lutovcem, Marinikom, Aleksićem i ostalima iz Koalicije. Ko razume shvatiće mračne nijanse Vučićeve i Drakulić taktike.

  29. Vlasnik Nina je Blic, ili je povezan sa Blicom, tako da su stvari jasne, Nin nije opoziicioni list

  30. Mićo ako se sećaš a ja se sećam, AV-a je „intervjuisala“ i Brankica Stanković !!!
    Jbg, ima nas koji imamo po koju vijugu više…

  31. Gde baš sad, pred same izbore. Ovo je jedna od tema kojom skreće pažnja od važnijih stvari. Nažalost u njoj učestvuje jedan od mojih omiljenih likova (Ćulibrk) do sada. Vučić je znao pitanja, a novinar i mi odgovor. Cilj je ostvaren.

  32. E sada je pitanje svih pitanja ko je gospođa Drakulić i čijim kapitalom je preuzet NIN..a ne miriše na dobro pošto joj je prvi zahtev bio intervju sa dotičnim

  33. Još jedno razočarenje!
    Ne umem sebi da objasnim…šta bi to sa Ćulibrkom? Juče ko da mu maca pojela jezik!

  34. Ni senka od onog Ćulibrka od onomad. Vidi se da je NIN promenio vlasnika. Ali, sva je prilika da glavni i odgovorni urednik ostaje isti! Tužno…

  35. Ne znam sta da mislim. Meni za sada izgleda da je NIN promenio stranu. Sada se taj broj sa intervjuom jednokratno reklamira u rezimskim medijima, sto samo znaci da je NIN ucinio uslugu Vucicu.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 16. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bojana Stefanović, glumica

Ako želite da podržite Danas i da podržite nezavisno novinarstvo u Srbiji, pravi način da to uradite je da se pretplatite i postanete član Kluba čitalaca Danasa.