NIN: Novi dokazi o aferi „Krušik“

Ostavite komentar


  1. Svakim danom se dublje zakopavaju, uprkos zdravorazumskoj poslovici „ako se nadješ u rupi, prvo prestani da kopaš.“ Nije mi jasno zašto A V jednostavno ne amputira te kompromitovane članove vlade, kao ministra Slinu naprimer, umesto da ih stalno brani sve glupljim argumentima. I time potkopava svoj kredibilitet, koji i nije bio u pitanju dok nije krenuo u odsudnu odbranu takvih hohštaplera.

  2. Ako postoje dokazi da je na 2 navedena posla zaradjeno vise od 4 miliona $ najlogičniji odgovor bi mogao da bude : „Pa sta…?“

    1. Pa ništa, samo je za toliko siromašniji budžet republike Srbije. Posledično, da . bi se to nadoknadilo, zbog toga nama povećavaju poreze akcize, putarine struju, infostan i narod sve bednji a pomenuta „pa šta “ gospoda puca od para. Zato se narod i seli iz Srbije, jer ne boli malo nego nepravo i nepošteno.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 16. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelena Glušac, novinarka

Danas je važnije nego ikada braniti slobodu govora i kritičke misli. Zato čitam Danas.