NIN: Novi dokazi o sumnjivoj trgovini oružjem

Ostavite komentar


  1. Imena vlasnika i njegovih rođaka, kumova i prijatelja daće odgovor na sva pitanja.

  2. Katastrofa.Po drugi put posle bombardovanja NATO-a,privatnici ostetili Krusik.Blam od drzave

  3. Šta kaže Brnabić, ona vodi politiku zemlje Srbije, da li je dovedena kao sposobna i stručna, ili da se ne meša u svoj posao.

  4. Daj istrazite korupciju u nabavkama za vma. Desetine miliona eura su u pitanju!

  5. Ama jasno kao dan,preliti profit u privatne džepove. Nije to slučaj smo u namenskoj industriji,već na svakom poslu po sistemu „ja tebi-ti meni“.

  6. Nisu to oni uradili, to je Đilas, Boško Obradović, Vuk Jeremići ostali iz opozicije. Pod hitno treba spremiti autobuse i organizovati protest protiv opozicije.

  7. E moj Ćuk baš si Tuk. Djilas i ministar Stefanović su po tebi neki rod. SNS banda uzima pare mimo Vučića. Vučić izigrava tetku i to nevinu. Brat je važan. Kum je bitan. Vulin i ostale bitange koji su nekad bili šarlatani vode ministarstva. Imamo premijerku koja ne zna šta da priča, ministre koji pevaju i ne znaju engleski. Udomljene rodjake i rodbinu užu i širu. Imamo Vesiće koji betoniraju Srbiju. I imamo armiju sendvičara, polupismenih i nepismenih, koji ne rade ništa i koji čekaju u redu. Nikad bolja slika Srbije u svetu. Pozdrav.

  8. Po ovom stručnjaku ova firma željezara i Bor odavno bi bile zatvorene i ugašene.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 12. i 13. oktobar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelena Glušac, novinarka

Danas je važnije nego ikada braniti slobodu govora i kritičke misli. Zato čitam Danas.