Ninić: MUP bi mogao da reši misteriju poslovanja Branka Stefanovića

I dalje bez reakcije Agencije za borbu protiv korupcije oko spekulacija o sukobu interesa ministra policije

Ostavite komentar


  1. Veliki problem ce biti nahvatati sve ove kada budu pobegli iz zemlje nakon pada, a bezace sigurno. Oni se vise i ne trude da sakriju sve svoje lopovluke i kriminalne radnje, bahato i bezobrazno otimaju.

  2. ovo sto rade slobodno mogu reci podrivaci srbije koji u mesto da nude program a u stvari i neznaju sta je to oni se ponasaju kao balije iz vremena turaka pa sve sto je dobro i napredno u srbiji treba unistiti jer zato dobijaju novac no ne shvataju danarod nije iz vremena balija pa podrivaci su sami sebe osudili na propast sto govori i njihovo siledisko ponasanje svaki dan no za sve ima zakon

  3. Ispitati kako je zarađen prvi milion i sve će biti jasno. Sin ministar prodao ocu rashodovano oružje ministarstva.

  4. Evo nama eksperta Ninica! Po cemu je on strucan da daje ovakve izjave? O njegovoj etici treba reci samo to da je bio radikal, jos ne tako davne 2011. Kada je recenzent njegove knjige bio Vojislav Seselj. Onda se preselio u DJB, pa je saradjivao sa Vucicem. A sada je veliki opozicionar koji ima nesto mnogo vazno da kaze. Ljudi, ovakvi preletaci ce nam doci glave.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Živko Gocić, vaterpolista

Danas volim zato što je objektivan i zato što u njemu pronalazim sve informacije koje su mi potrebne na dnevnom nivou.