Niš: Američka vojska donira savremenu laboratoriju, aparat za testiranje COVID-19 još neupotrebljen

Ostavite komentar


  1. Banda na vlasti u srbistanu nema znanje strucno da koristi moderne uredjaje,a i nemaju koristi jer nije na „crno“uvezeno.Nas vodja radi samo na crno jer mu je djavo otac(duhovni)a on ga je prevazisao u svemu.

  2. Ovaj članak je malo nejasan. Lepo je što USA Armija donira preko $400,000 – da mi je samo znati zašto? No, kakve veze ima sa tim tender, koji je završen 6. aprila? I piše da su već dobili neki poklon od iste te komande američke vojske.

    Malo je konfuzno saopštenje.

  3. Niš je ozloglašen po ovim stvarima. Devedesetih su odbili bolnički Skener (veliki), poklon američke Baptističke crkve. (Valjda što su to „sektaši“, šta li). Istruleo je u nekom budžaku. Tako će biti i sa ovim aparatom. Da je, nedobog, ruski, odmah bi udarili na sva zvona. Ne znam šta se tu mulja ali nešto se mulja. Ne verujem više da je u pitanju „nedostatak kadrova“. Ovo je neka vučićeva skroz iracionalna kalkulacija. Ovamo kuka i traži, ovamo ne da da se upotrebljava iz nekog razloga. U Nišu gradu se igraju neke mračne igre sa ljudskim zdravljem.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. i 25. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Miloš Timotijević, glumac

Čitajte Danas, mislite svojom glavom.