Niš: Izgradnja zgrada sa 15 spratova moguća već od ove jeseni uprkos primedbama opozicije

Ostavite komentar


  1. Desice se isto kao u Beogradu i Novom Sadu. Samo Nis nije kao ova dva grada. u prostornom smislu.

  2. A da li po tom novom planu postoji obaveza izgradnje makar jednog parking mesta za svaki stan? Ili će problem parkiranja da se rešava kad postane neizdrživ?

  3. Katastrofa!

    Nišu NE TREBAJU zgrade od 15 spratova. Ne, i NE.

    Neogovorana, nerazumna i besmislena urbanistička promena u Nišu. Vrlo drsko se sprovodi bez temeljne konsultacije sa gradjanima. Da se ovo radi u Švajcarskoj išlo bi se na REFERENDUM, jer se radi o strateškoj odluci.
    REČ je o MUTLJAVINI vlasti i tz investitora (perača para), a sramnu promenu pripremili urbanisti. Ti ljudi su zlo.

    Niš ima toliko strašno teških komunalnih problema da je svakome jasno da ova promena vodi u katastrofu. Guraju nas u gasnu komoru.

    Par poruka:
    1. Poslanici: ODBIJTE ovo MOLI vas 08% Nišlija. U protivnom ne pojavljute se na narednim izborima. Svi poimenice. Nema prolaza.
    2. Nišlije: na noge bez oklevanja, ovo se mora stopirati. NVO organizujte proteste, HITNO.
    3. SNS: STOPIRAJTE odluku, Nišlije ne stoje iza ovoga, a ako ste i vi za ovo, onda će vas to TEŠKO KOŠTATI na narednim izborima. Vi niste svesni koliko ćete izgubiti.
    4. Vlada RS: Ako odluka dodje do vas ODBIJTE je. Nišlije će to znati da cene, a ako prihvatite onda će kompromitacija biti strašna. Ne pojavljute se na narednim izborima. Svi poimenice.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Cetković - E-play

Dnevnu novinu Danas jako cenim i poštujem pre svega zato što je jedna od retkih koja ima rubrku o kulturi i sceni.