Niš: Muškarac u alkoholisanom stanju teško povredio svoju partnerku, a potom izazvao udes 1Foto: Z. S. M/Danas

Muškarac (36) iz Niša sinoć je teško povredio svoju emotivnu partnerku (41), a zatim tokom bekstva pijan izazvao udes, javili su mediji.

U udesu nije bilo povređenih.

„Ženska osoba (1983) javila se u Urgentni centar oko 1 čas posle ponoći, sa mnogobrojnim hematomima na licu. Pregledana je od strane neurohirurga i upućena je dalje na Maksilofacijalnu hirurgiju“, rekli su u niškom Univerzitetskom kliničkom centru.

U Policijskoj upravi Niš su potvrdili da im je „oko ponoći prijavljeno da je muškarac povredio žensku osobu, a onda seo u ’folksvagen‘ niškoh registarskih tablica i u nasilničkoj vožnji izazvao udes sa materijalnom štetom, bez povređenih“.

Prema navodima medija, incident u kojem je žena zadobila teške povrede dogodio se oko ponoći ispred jednog restorana u niškom naselju Gabrovačka Reka.

Muškarac i njegova partnerka bili su gosti na proslavi u tom restoranu, u kojem je on posle izvesnog vremena počeo da se raspravlja sa njom, a potom „pesnicom velikom silinom udario u glavu“.

Niš: Muškarac u alkoholisanom stanju teško povredio svoju partnerku, a potom izazvao udes 2
UKC Niš: Foto (BETAPHOTO/SAŠA ĐORĐEVIĆ/DS)

Kada je žena pala, pobegao je svojim vozilom, ali je izgubio kontrolu i sudario se sa drugim automobilom, takođe niških tablica.

Patrola saobraćajne policije je na licu mesta obavila alkotestiranje koje je pokazalo da je muškarac bio u stanju teškog pijanstva, sa 2,3 promila alkohola u krvi.

„Njemu je određeno zadržavanje zbog nasilničke vožnje, i preti mu krivična prijava za nasilničku vožnju, a zavisno od ženinog zdravstvenog stanja i krivična prijava za tešku telesnu povredu“, naveli su izvori Telegrafa.

O slučaju je obavešteno nadležno tužilaštvo u Nišu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari