Niš: Od danas 24 nove mere protiv korone i kazne za njihovo nepoštovanje

Ostavite komentar


  1. Raspitajte se , istraživački novinari , koliko se testova na Coronu dnevno uradi u Nišu !

  2. AV ni jednom se pred kamerama nije pojavio sa maskom i održao press bez skidanja iste kaže:

    Kada predsednik šalje poruku mladima da ne treba koristiti masku ima li iko pravo da ih kažnjava za nepoštovanje mera?
    Kakav AV, takvi mu i niški podanici. Prvo su omogućili svadbe i ostala slavlja, utakmicu sa publikom, pa kada su omogućili širenje virusa, onda bi da građane udaraju po džep apsurdnim merama. Ako svi kažu da je 1m, eventualno 1,5m dovoljna distanca, otkud ovim veseljacima ovoliko kvadratnih metara po gostu u ugostiteljskom objektu? Ispada da je za četvoročlanu porodicu, za ručak restoranu, neophodno obezbediti 16m2.
    Postoje smislene i besmislene mere, niški krizni štab izbacio veliki broj apsurdnih mera. Kladim se da je par večerica dovoljno da se izbegne poštovanje tih mera po kafanam. Kladim se i da ni jedan inspektor nema zadužen metar, kojim će metriti rastojanje među decom i kupcima po megamarketima.

  3. Programirani su da saopstavaju kojekakve mere, kaznjavaju, sakupljaju novac koji je potreban za penzije, jer je drzavs u k…Izgledamo svi kao muslimani sa tim maskama.Ubijamo pravoslavlje po necijem nalogu.

  4. Interesuje me sta je sa teretanama i treninzima u zatvorenim prostorijama kao i takmicenju u boksu,mma,rvanju itd

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bisera Veletanlić, muzičarka

Danas je list koji je društvu apsolutno neophodan. Šteta što nema više listova poput Danasa.