Niš: „Pauci“ odnose automobile uz zaštitu privatnog obezbeđenja

Da li Parking servis u Nišu podiže vozila građana bez zakonski obaveznog prisustva saobraćajne policije

Ostavite komentar


  1. Kao što jedan moj drug godinama priča, mi nismo banana država, mi smo kora od banane

  2. To je znak da se sistem raspao i drzavne institucije i da vlada samo kriminal !!!!! Busiti gume na vozilima Pauka kao u filmu Ko to tamo peva nema druge !!!!!

  3. Parking servis je do pre par meseci inao 100 radnika a onda im je Grad naložio da prime 60 radnika iz JP Gorica. Da bi svima isplatili plate paukom skupljaju sve što stignu.

  4. Сами сте га изабрали,оно што сте тражили то сте и добили.А биће још тога засигурно!

  5. U Novom Pazaru za sto godina nije napravljena jedna garaza,ali jeste kupljeno jos jedno novo pauk vozilo, koje nosi po dva vozila!!!!

  6. U Šapcu je OBAVEZNO prisustvo policajca u kolima parking servisa, ali je ZABRANJENO bilo kakvo parkiranje u kolovoznoj traci bez obzira da li smeta. Kolovozna traka služi za saobraćaj, ne za parkiranje.

  7. Godinama pričam da su Parking servisi po gradovima najveća kriminalna gnezda koja su organizovana od strane lokalnih samouprava rad i krađe para od građana. Godinama pričam da je odnošenje vozila Paukom ČISTA krađa privatne imovine. U Kragujevcu, policijci sede u rashlađenim prosotrijama Parking servisa, jedu i piju, daljinski dobijaju slike od radnika Parking servisa i uz čačkalicu u zubima govore koga da nose a koga ne. Ne pada im na pamet da budu u prljavim kabinama kamiona i da nedaj Bože na licu mesta ispišu kazne za parkiranje.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. i 25. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Slobodan Georgiev, novinar

Danas čitam od prvog broja. Kada se pojavio ’97. posle protesta izgledao je kao nešto što nam treba i ostao je tu sve ove godine.