Niš: Planska isključenja struje 1Foto: V. Torović

Elektrodistribucija iz Niša je za danas najavila isključenje struje u više ulica u različitim naseljima u tom gradu i selima u okolini.

Potrošačima iz Bulevara Svetog Pantelejmona, Preševske i Vučjanske ulice u opštini Pantelej električna energija će biti isključena od 8.30 do 9.30 časova.

U istoj opštini od 9 do 12 časova struju neće imati delovi Gornjeg i Donjeg Matejevca.

U periodu od 10 do 13 časova sa električne mreže će biti isključeni delovi Hazarske, Presvete Bogorodice, Aranđelovačke i Đorđa Pop Manića u Donjoj Vrežini.

U opštini Medijana od 8 do 10 časova bez struje će biti delovi ulica Koste Stamenkovića, Nikola Pašića i Trga republike.

U toj opštini od 11 do 13 časova električnu energiju neće imati deo Hajduk Veljkove, a od 11.30 do 12.30 časova deo Kralja Stefana Prvovenčanog.

U opštini Palilula, u selu Čokot bez struje će od 8.30 do 10.30 časova  biti potrošači iz Baštovanske, 29. novembra i Moravske ulice.

U toj opštini od 8.30 do 12.30 časova biće isključeni delovi Kosmajske, Bubanjske doline, Trebinjske, Vojvode Putnika, Podgoričke, Nikodija Stojanovića Tatka, ulaz u naselja Pasi Poljana, Vojvode Putnika, od Pasi Poljane do Novog groblja, kao i deo oko tog groblja.

U periodu od 11.30 do 13.30 časova bez struje će biti deo Ulice Bojana Mitrovića.

Više informacija iz ovog grada pogledajte na posebnom linku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari