Niš: Protest grupe profesora Fakulteta umetnosti zbog otkaza kolegi

Još jednom traže smenu dekanke kojoj ni ministar "ništa ne može"

Ostavite komentar


  1. Podržavam dostojanstvene i odvažne profesore Univerziteta umetnosti u Nišu.
    Organizovani kriminal i partokratija kulminirali su u organizovani zločin najšireg spektra na štetu i često tešku ličnu dramu časnih profesora koji gube posao samo zato što su pošteni ljudi sa čvrtim principima. Ukoliko profesor Todorović nebude zaštićen implementiranjem zakona i ako dekanka Kostić ostane na funkciji to će samo značiti da papir trpi sve odnosno da inspekcija neće da naloži i sprovede mandatne kazne ili drugačije rečeno to znači da Država neće da se meša u svoj posao u ustanovi čiji je osnivač.
    Žrtva sam potpuno isto takvog zločina bezumno sprovedenog u Srednjoj muzičkoj školi u Subotici.

  2. Kad joj se može, očigledno ima nekog iza sebe i pokazuje lice države u kojoj su pravda i zakon selektivni. Drugo: nije mi jasno zašto prednost pri upisu imaju studenti iz BG-a, a niška deca i okoline moraju da studiraju na Kosovu i kjegde. Ako im trebaju umetnici neka prošire fakultet, ami našu decu da školiujemo i hranimo, a ne dai m strahujemo dal su bezbedni po kosovu.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Stevan Filipović, filmski režiser

Da bismo bili savesni građani koji donose prave odluke na izborima, kao i u svim drugim sferama života, potrebni su nam jaki mediji.