Posle sedam godina, prvo u ekspetskoj grupi a potom stranci, doskorašnji načelnica Pirotskog okruga mr Vesna Mijalković više nije član G17 Plus. – Zbog određenih nerazumevanja u samom vrhu stranke oko mog daljeg angažovanja, ne samo u stranci, nego i na poslu, više nisam mogla da budem sa takvim ljudima.

Posle sedam godina, prvo u ekspetskoj grupi a potom stranci, doskorašnji načelnica Pirotskog okruga mr Vesna Mijalković više nije član G17 Plus. – Zbog određenih nerazumevanja u samom vrhu stranke oko mog daljeg angažovanja, ne samo u stranci, nego i na poslu, više nisam mogla da budem sa takvim ljudima. Jedan sam od osnivača G17 Plus u Pirotu, bila sam i odbornik SO Pirot, predsednica Okružnog odbora, potpredsednica Opštinskog odbora u Pirotu i, što je najvažnije, tri godine sam bila načelnica Pirotskog okruga. Posle isteka mandata na mestu načelnika, vratila sam se na svoje staro radno mesto u Sanitarnoj inspekciji. Ne smatram da sam trebala da dobijem možda neko novo radno mesto, ali sam očekivala da kao dugogodišnji funkcioner dobijem bar mesto koje zaslužujem, tim pre što je na čelu ovog ministarstva potpredsednik stranke čiji sam do tada bila član. Iz same stranke bilo je pokušaja da me smene i pre isteka mandata načelnika. To je nešto što me posebno pogodilo. Preko toga nisam mogla da pređem – rekla je za naš list mr ekonomskih nauka Vesna Mijalković.
Kako smo nezvanično saznali Mijalkovićeva, posle napuštanja G17 Plus, namerava da se učlani u jednu od stranaka vladajuće koalicije, ali još ne otkriva koja će to stranka biti.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari