Niška Gradska stambena agencija: Igor Jurić je krajnje nekorektan i zalaganje našeg grada izvrgava ruglu

Nakon teksta u Danasu o odnosu Grada Niša prema socijalno i stambeno ugroženoj porodici devojčice koju je oteo i zlostavljao Ninoslav Jovanović

Ostavite komentar


  1. Verovati niškim vlastima je znak ozbiljne mentalne insuficijencije. Njima je tragedija sirotinje dobra za vlastito reklamiranje vlastitog „čovekoljublja“. Kada se reflerktori ugase, gasi se i „čovekoljublje“ njihovo.

  2. Sram vas bilo sto vi politizujete zalaganje Igora Jurica i slucaj te porodice.
    Nemoralni ste do granice nepodnosljivog i nepodnosljivi ste u svojoj aroganciji, tupavosti, nemoralu!
    Sram vas bilo!

  3. iz celokupnog iskustva, više verujem Juriću nego ekipi sa slike. Kako je ko došao do sadašnje pozicije i šta je prošao – to je nebo i zemlja. Janjiću, šta ćeš dobiti u “paketiću“ da spremiš od mesa za ovaj praznik?

  4. Sramota je šta se radi i kako se bahato i neljudski ponašaju prema običnom svetu Niške gradske vlasti.
    Neka namesnika Sotirovski smesti zeta i ćerku u svojih 150m2 i stan dodeli ovim napaćenim ljudima.
    Ako ima imalo ljudskosti u svim ovim ljudima !!!

  5. Pa ovo sto citam nemogu da verujem,da jedna zena odredjuje ko ce da dobije stan i to SotirovskaALO narode uzecena jednoh dana i vazduh koj disemo

  6. Ali dokle ta nebriga o ljudima ,samo se kucka i resen problem aovu gospodju“bas nnju briga za ljudske patnje

  7. Ma važno je da gradonačelnica ne izvrgava ruglu dodeljivanjem socijalnog stana zetu. Ta on je ispunio sve uslove. Pa on je zet niškog Boga. Malo li je?

  8. Koliko su samo Karimanovici dobili para od naivnih donatora jos pre 2 godine su mogli da kupe pristojan stan, usput receno , kucu u kojoj zive su renovirali, novi namestaj, PVC, kuhinja sve novo. Narod platio sa donacijama i njihovo ucesce u tom reziranom filmu o otmici.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Šelić Marčelo, pisac i muzičar

Čitam Danas zato što nisam od juče, a i vrlo sam zainteresovan za sutra.