Slučaj grupnog silovanja u Nišu: Policija jutros dostavila Višem tužilaštvu izveštaj o prijavi

Ostavite komentar


  1. Koliko god da su akteri zeleli da budu zasticeni (najvise silovatelji verovatno), javnost mora biti upoznata sa surovim ponasanjem pojedinaca. Jako mi je zao devojke i samo ona zna kroz sta prolazi, ali poznavajuci bahatost na svakoj strani, sigurna sam da je zataskavanje u pitanju.

  2. Slične, ma gotovo iste slučajeve zataškavanja imamo i u Bosni. Silovanja, teške povrede, ubistva u saobraćaju. Bitno je da javnost zna, ali još bitnije da znaju nadležni i da postupe po zakonu. Suosjećam s djevojkom, kao i porodicom. Imam kčerku njenih godina

  3. Ovo je za detaljno ispitivanje,kao i utvrdjivanje odgovornosti.Trauma za zrtvu ostaje vecna,ali izbeci pravdi je nedopustivo.

  4. Manijake u rudnik na desetogodišnji prinudni rad, za primer drugima da shvate šta ih čeka…

  5. Šezdesetih je bilo u trendu među bitangama izvođenje na redaljku. Titove sudije su ih sudile za „primer“ minimalne kazne su bile 5 godina. Takav običaj se ekspresno ugasio. Za nauk današnjim korumpiran im sudijama.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 18. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Vidojković, pisac

Danas su jedine normalne dnevne novine u zemlji. Kad bih čitao nešto drugo potpuno bih poludeo.