Niški slikar i karikaturista vratio predsedniku Srbije „penzionerski“ paket vitamina

Slavoljub Blagojević Vučićeve vitamine doživeo kao uvredu

Ostavite komentar


  1. Jos jedan „herojski cin“, jos jednog anonimusa. Doduse ovaj put „heroj “ je neki slikar. Njemu su, kako mi se cini, lucni dignitet sacuvali vitamini ali, ne tako sto ih je umetnik konzumirao,, kako se to vec radi , negoj sto ih je vratio?! Eto, pored zdravlja vitamini nekome mogu da sacuvaju i cast.

    1. A da li si vratio 3000 din 30 evra pa opet 30 evra pa 100 evra … ili sad glumiš pametnjakovića ?

      1. E moj Djole ! To sto si nabrojao je samo delic , od , dela penzije koji je meni i ostalim penzionerima otet ! Otme 10 % , pa pred izbore vrati 2-3 % i ja pun srece i sve skacem od radosti ! Kako rece ovaj slikar “ padam na lizalice i lilihip ‘ .

      2. Pa prilika da se izreklamira po stare dane. Samo novac ga ne vredna.

    2. Dobro , gospodine Knezevicu , A kako Vi shvatate , kad Vam neko otme npr hiljadu evra ( ovo sto je oteto od penzija ) paVam posle udeljuje neke vitamine , bombone itd . da li kao lizalice i lilihipe ili shvatate to kao vredjanje dostojnstva ? Vi ovde komentarisete „anonimusa“ koji je napravio“herojski cin“ a ne njegovo shvatanje poteza onoga koji mu vredja dostojanstvo . Da li je slikar imalo u pravu sto oseca da je to za njega uvreda ?

    1. A ti? Šta si ti uradila? Sram tebe bilo sendvičaro. Musliju te izdresirao kao u cirkusu. Sram te bilo što još jednom od brojnih izdajnika držiš stranu. Ko je bre taj Vučič da deli gde stigne ono što nije kupio za svoj novac? Sram te bilo bez grama mozga. Jesi li se rodila da te dresiraju kao psa? Koga ti napadaš? Ovaj čovek za tebe je toliko visoko da ga ne vidiš iz Vučićeve žabokrečine u kojoj si srećna jer za bolje i nisi, Na mesto!.

    1. A sta ? I vakcinu poklonio Vucic ?! Ja sam primio i ’72 . vakcinu protiv velikih boginja i niko nije govorio da je to poklonio Tito . Mozda je i onda poklanjao Vucicev tata ?!

  2. Nekad je postojala izreka – Čoveku mošeš silom uzeti ako si jači ali mu ne možeš silom dati, sada, u novoj normalnosti to više ne važi. I ja deljenje vitamina koji su jednostavno ostavljeni na verandi bez da je iko tražio moj potpis i saglasnost shvatam kako uvredu kao što isto mislim i o deljenju tri, pet ili neznam koliko hiljada. Jedino što želim je da mi se vrati što mi je silom uzeto i da mi se penzija uskladjuje sa prosečnim platom tako da taj odnos bude isti kao što je bio 2011. kad sam postao penzioner. To što je ista nominalno uvećana a realno 30% umanjena plus cene duplirane zna se gde to vodi – u siromaštvo.

  3. Ma sram vas bilo,sta je slikar i ostali uradili z Srbiju?

    1. Dragana Antonijević kada već postavlja pitanja trebala bi se zapitati šta je ona postigla i uradila za Srbiju , ako se izuzme besmisleno komentarisanje tuđeg rada ?

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 18. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Dragan Velikić, pisac

Danas su jedine dnevne novine koje ne uređuje podzemlje.