Nišlijka u NASA

Doktorantkinju Veselu Tanasković projektna ideja o pošumljavanju pustinja odvela u Kalforniju, pa u Dubai

Ostavite komentar


  1. Lepa vest. Milina je citati o nasim mladim ljudima koji se bez kompleksa upustaju u svetske utakmice.. Bravo Nislijke! 🙂

  2. Ne deluje Vesela kao da je samo vesela, deluje pametno, radoznalo i optimistički. Takav je i ovaj iscrpan tekst o njoj koji me je obradovao kao malo koji drugi u poslednje vreme.

  3. Klimatske promene su laze, one su prirodan proces i te promene su bas to promene tj. u jednom periodu nastahe globalno zagrevanje, nakon kojeg dolazi period globalnog hladjenja, i jedini ljudski uticaj na njih je to sto se ubrzavaju ispustanjem gasova koji unistavaju ozonski omotac. Koji se sam obnavlja nakon nrkog vremena, zato je potrebno smanjiti ispustanje tih gasova da bi se ceo ozonski omotac koliko toliko obnovio.
    Zato ne treba slusati "mejnstrim" medije kako lazu da ce temperatura da raste do nesnosnih visina, i da cemo svi da umremo od vrucine?!?

  4. Fenomenalne su zaista 😉 Salu na stranu , ima tamo mnogo pametnih i talentovanih ljudi.Nikola Bozinovic koji je bio pre par dana gost ovogodisnje Sinergije i na tv N1 postigo je neverovatan uspeh u silikonskoj dolini.Pozdrav Nislijama.

  5. Bilo bi dobro da imamo vise ovakvih ljudi i prica. Na momenat se zavaramo i pomislimo da ima nade za sve nas. Hvala ovakvim ljudima i za taj momenat

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 19. i 20. oktobar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Srđan Gojković Gile, muzičar

Pozivam sve one koji čitaju Danas da ga podrže tako što će se učlaniti u Klub čitalaca Danasa i tako podržavati nezavisno novinarstvo.